Στέφανος Γιωτάκης

Διαφορά ποιότητας για Λάτσιο

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:48

Με ένα φαβορί και ένα ποντάρισμα τερμάτων θα… παλέψω στο γεμάτο πρόγραμμα της Πέμπτης.

Διαφορά ποιότητας για Λάτσιο

Ξεκινώ με Γιουρόπα Λιγκ και το διπλό της Λάτσιο στη Μίντιλαντ. Οι «λατσιάλι» εντυπωσίασαν στην πρεμιερα της φάσης των ομίλων όπου επικράτησαν άνετα της ισχυρής Φέγενορντ έχοντας πετύχει τρία τέρματα στο πρώτο ημίωρο. Η Μίντιλαντ από την άλλη δεν έπεισε στην Αυστρία κόντρα στη Στουρμ Γκρατς, ενώ γενικότερα προβληματίζει φέτος με τις εμφανίσεις της εντός και εκτός συνόρων. Οι «λύκοι» έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία ματς και δεν δείχνουν ικανοί να προβληματίσουν μια ομάδα που τρέφει δικαίως υψηλούς στόχους στην διοργάνωση. Το διπλό αγγίζει το 2.00.

Επιμένω με την δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και το… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Φέγενορντ με την Στουρμ Γκρατς. Η Φέγενορντ ήταν αήττητη πέρυσι εντός έδρας στο Κόνφερενς Λιγκ (8-1-0), έχοντας δεχτεί πάντως γκολ και στα εννέα ματς. Έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά το σετ θα μπορουσε να είναι πιο ισορροπημένο και μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους. Προσπερνώ τον άσο και επιλέγω ποντάρισμα τερμάτων όπως… παραδοσιακά αρέσκονται οι γηπεδούχοι ενώ και η Στουρμ είναι αξιόπιστη φέτος στην επίθεση. Θα προσπεράσω τον άσο και επιλέγω ποντάρισμα τερμάτων με over 3 στα… όρια του 2.00. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μίντιλαντ – Λάτσιο 2 1.95
Φέγενορντ – Στουρμ Γκρατς Over 3 1.98

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr