Στέφανος Γιωτάκης

Θέλει και μπορεί η Χεράκλες!

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:51

Σε δύο «ολλανδικά» φαβορί κατέληξα στο πρόγραμμα της Παρασκευής και ενισχύω τις νίκες του με πονταρίσματα τερμάτων.

Θέλει και μπορεί η Χεράκλες!

Ξεκινώ… παραδοσιακά με την αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και το διπλό της Χεράκλες στην έδρα της Τέλσταρ. Οι γηπεδούχοι κινούνται στην μετριότητα και φέτος και παρότι εσχάτως παρουσιάζονται βελτιωμένοι δεν δείχνουν ικανοί να προβληματίσουν ένα από τα φαβορί όχι μονο για την άνοδο αλλά και την κατάκτηση του τίτλου. Οι Αλμελόερς μετρούν ήδη τέσσερα τρίποντα σε εξι αγωνιστικές, σκοράρουν με συνέπεια και το διπλό έχει τύχη, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων. Στο 2.12 το combo με over 1,5.

Στην «μεγάλη» κατηγορία της χώρας, θα εμπιστευθώ την Ουτρέχτη κόντρα στη Ναϊμέγκεν. Αλλαγή κλίματος πλέον στους γηπεδούχους που με δύο σερί νίκες αφήνουν πίσω της το προβληματικό ξεκίνημα και ελπίζουν σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Φέτος, προχώρησαν άλλωστε σε γενναία μεταγραφική ενίσχυση και έχουν ανεβάσει τον πήχη ευελπιστώντας σε πλασάρισμα στην πρώτη 5αδα. Κόντρα στην «σφιχτή» αλλά με συγκεκριμένο αγωνιστικό «ταβάνι» Ναϊμέγκεν έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται και με σημαντικές απουσίες καθώς δεν υπολογίζονται τρεις βασικοί. Περιμένω να επαληθεύσει εύκολα τον τίτλο του φαβορί και επαληθεύσει τον άσο σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Τέλσταρ – Χεράκλες 2 & Over 1,5 2.12
Ουτρέχτη – Ναϊμέγκεν 1 & Over 1,5 2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr