Στέφανος Γιωτάκης

Early goal στο 2.10!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:03

Σε πονταρίσματα τερμάτων κατέληξα στο πλούσιο «εθνικό» πρόγραμμα του Σαββάτου.

Early goal στο 2.10!

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων δεσπόζουν στο νέο κουπόνι. Θα ποντάρω σε δύο ματς από το Nations League, με επιλογές τερμάτων αφήνοντας στην… άκρη, το γκολ/γκολ στο ματς της Εθνικής μας ομάδας που αναλύθηκε πιο διεξοδικά στην εφημερίδα.

Στην Λίγκα Εθνών, ποντάρω αρχικά στο αμφίτερμα της αναμέτρησης της Σλοβενίας με τη Νορβηγία για την Β’ Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό και είναι αναγκασμένοι να… πασχίσουν για την κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να αποκτήσουν ελπίδα. Η Νορβηγία από την άλλη, εντυπωσιάζει στον όμιλο, σκοράρει με συνέπεια και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις τελευταίες εμφανίσεις της. Περιμένω ένα «ανοιχτό» ματς, με γκολ εκατέρωθεν και το αμφίτερμα προσφέρεται στο 1.95 που κρίνεται αποδεκτό.

Συνεχίζω με Nations League όπου επιλέγω εκ νέου ποντάρισμα τερμάτων, με early goal στο ματς του Ισραήλ με την Αλβανία. Οι γηπεδούχοι… αγγίζουν με νίκη την πρώτη θέση, «εξαργυρώνοντας» το αήττητο των τριών πρώτων αγωνιστικών. Η Αλβανία από την άλλη ακόμα… περιμένει το πρώτο τρίποντο, δίχως πάντως να…ανησυχεί για την παραμονή ένεκα της παρουσίας – απουσίας της Ρωσίας από τον όμιλο. Οι γηπεδούχοι αρέσκονται στα υψηλά σκορ καθώς μετρούν 14 over στα τελευταία 15 ματς! Περιμένω μια από τα… και ποντάρω σε γκολ πριν το 28ο λεπτό στο 2.10. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σλοβενία – Νορβηγία G 1.95
Ισραήλ – Αλβανία goal πριν το 28’ 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr