Στέφανος Γιωτάκης

Ο νόμος του ισχυρού!

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 12:38

Με τα… βαριά χαρτιά θα πορευτούμε στο σημερινό πρόγραμμα, όπου επιλέγουμε δυνατά φαβορί με συνδυαστικά πονταρίσματα τερμάτων.

Ο νόμος του ισχυρού!

Η Τρίτη κύλησε θετικά στοιχηματικά για τους περισσότερους, με τον λογικό άσο της Μπέρνλι να επαληθεύεται (έστω και με περίσσια δυσκολία), ενώ «πέρασε» και ο συνδυαστικός άσος με γκολ της Αϊντραχτ στο κύπελλο που είχε «μαζέψει» αρκετά πονταρίσματα.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεκινώ με Κύπελλο Ολλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Αϊντχόφεν κόντρα στην Εμεν. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι γηπεδούχοι τρέφουν ελπίδες για διάκριση σε τριπλό μέτωπο (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) ενώ οι φιλοξενούμενοι πασχίζουν να απεγκλώβιστούν από τις τελευταίες θέσεις της 1ης Κατηγορίας. Περιμένω την PSV να πάρει μια εύκολη πρόκριση επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της από το πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μια ομάδα που προβληματίζει εκτός έδρας. Επιλέγω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο και τον συνδυάζω με over στο 2.25.

Επιμένω στο Κύπελλο Ολλανδίας όπου ρισκάρω με τον άσο και under στην αναμέτρηση της Φέγενορντ με τη Ναϊμέγκεν. Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν μόλις στις 25 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα, με τους Ροτερντάμερς να επικρατούν δύσκολα 2-0, ενώ η Ναϊμέγκεν αγωνιζόταν με δέκα από το 54’ με κόκκινη κάρτα που στη συνέχεια αποδείχτηκε λανθασμένη σύμφωνα με την ομοσπονδία! Οι γηπεδούχοι έχουν βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά περιμένω να αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες και ρισκάρω με συνδυαστικό under. Το combo του άσου με under 3,5 πληρώνει στο 2.00. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

PSV Αϊντχοφεν – Εμεν 1/1 & Οver 2.25
Φέγενορντ – Ναϊμέγκεν 1 & Under 3,5 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr