Στράτος Διακουμόπουλος

Τυνησία και… ισοπαλία

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 12:23

Η Τυνησία θα επικρατήσει εύκολα της Ισημερινής Γουινέας, ενώ πληρώνει η ισοπαλία της Μοζαμβίκης με την Ρουάντα.

Τυνησία και… ισοπαλία

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα η Τυνησία υποδέχεται την Ισημερινή Γουινέα. Η Τυνησία, αναγεννημένη με τον Τζαλέλ Καντρί στον πάγκο πέρασε στο Μουντιάλ και τώρα σκοπεύει να προκριθεί και στο Κόπα Άφρικα. Άκρως ποιοτικό ρόστερ, που θα κοντραριστεί με μια ομάδα μεσαίας δυναμικής όπως είναι η Ισημερινή Γουινέα. Θέλει την δεύτερη θέση στον όμιλο, αλλά δεν βρίσκεται σο επίπεδο της Τυνησίας. Άσος, πιθανώς και από ημίχρονο!

Επίσης για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η Μοζαμβίκη υποδέχεται την Ρουάντα. Το ματς ωστόσο θα γίνει στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής και έτσι χάνεται η δυναμική της έδρας για την ούτως ή άλλως υποτονική Μοζαμβίκη. Η Ρουάντα θέλει να είναι ανταγωνιστική, ανεβαίνει με μικρά ποιοτικά βήματα, αλλά απέχει από τον υψηλό ανταγωνισμό. Θα αμυνθεί και κόντρα σε έναν αντίπαλο που κάθε άλλο παρά τρομάζει μπορεί την καλοπληρωμένη ισοπαλία!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Τυνησία-Ισημερινή Γουινέα 1/1 2,10
Μοζαμβίκη-Ρουάντα Χ 3,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr