Στράτος Διακουμόπουλος

Με Λίνκολν και γκολ!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 01:39

Ο άσος της Λίνκολν και τα γκολ στην Πρίστινα, θα μας οδηγήσουν για μια ακόμα φορά στο ταμείο.

Με Λίνκολν και γκολ!

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς υποδέχεται την Τομπόλ Κοστανάι. Στο πρώτο ματς στο Καζακστάν, η Λίνκολν επιβεβαίωσε τις αδυναμίες που την χαρακτηρίζουν στις εκτός έδρας αποστολές και ηττήθηκε με 2-0. Στην έδρα της είναι πάντα περισσότερο αξιόπιστη το έδειξε και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Σκούπι, όπου στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ λίγο έλειψε να πάρει την πρόκριση κερδίζοντας 2-0. Η Τομπόλ είχε την υπομονή να περιμένει κόντρα στην Λίνκολν, δεν υποτίμησε τον αντίπαλο, πήγε συντηρητικά, πρόσεξε και την άμυνα και πήρε καθαρό σκορ πρόκρισης. Στο κύπελλο Καζακστάν, με εναλλακτικό σχήμα συνετρίβη 1-4 από την Μακταράλ. Γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, έχει θέματα στην άμυνα. Η Λίνκολν θα επιδιώξει να πάρει την νίκη και αν μπορέσει και την πρόκριση. Μας αρκεί το πρώτο ενδεχόμενο για τον χρυσοπληρωμένο άσο!

Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Νιού Σεντς υποδέχεται στην Ουαλία την Βίκινγκουρ. Η Νιού Σεντς είναι μια κλασική ομάδα έδρας σε αυτό το επίπεδο και το επιβεβαίωσε και κόντρα στην Βίκινγκουρ, καθώς ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δεν απέφυγε την ήττα, δυσκόλεψε πολύ το έργο της ανατροπής. Συνηθίζει να κρατάει χαμηλά σκορ. Σε Under και No Goal τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.
Η Βίκινγκουρ υποβιβάστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου βρήκε το υψηλό εμπόδιο της Μάλμε μπροστά της. Σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ πιο ανταγωνιστική και το έδειξε στο πρώτο ματς στο Ρέικιαβικ. Ομάδα που σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ εύκολα. Στο πρωτάθλημα Ισλανδίας κυνηγά την Μπρέινταμπλικ για τον τίτλο. Η Νιού Σεντς θα πιέσει έστω για μια νίκη γοήτρου, αλλά η Βίκινγκ έχει την ποιότητα για να επιστρέψει αλώβητη στη βάση της. Πληρώνει εξαιρετικά η πιθανή ισοπαλία!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Τομπόλ Κοστανάι 1 3,15

Νιού Σεντς-Βίκινγκουρ Χ 3,35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr