Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μιοντάλεν και γκολ!

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 15:03

Το χρυσοπληρωμένο διπλό της Μιοντάλεν και τα γκολ στο Σάρπσμποργκ θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Μιοντάλεν και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Κονγκσβίνγκερ υποδέχεται την Μιοντάλεν. Δε λέει να βρει ρυθμό και σταθερότητα στην απόδοσή της η Κονγκσβίνγκερ. Την μια αγωνιστική είναι εκθαμβωτική και ρίχνει πέντε γκολ στην Στιόρνταλς. Την άλλη γίνεται φύλλο και φτερό από την Μπραν και «γλιτώνει» μόνο με τρία γκολ παθητικό. Ιδιαίτερη έφεση στις ισοπαλίες, τα τέσσερα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς έληξαν δίχως νικητή. Η Μιοντάλεν δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην νίκη της στο Όσλο επί της Γκρόρουντ. Ήταν μαχητική, αντιμετώπισε στα ίσια την ποιοτική Σταρτ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για ένα ακόμα τρίποντο που θα την επανέφερε σε τροχιά ανόδου. Χαμηλός ο ρυθμός εσχάτως και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Ο προπονητής Βέγκαρντ Χάνσεν έχει άπαντες διαθέσιμους. Ποιοτικότερη ομάδα η Μιοντάλεν, μπορεί το διπλό που χρυσοπληρώνει!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Σάρπσμποργκ υποδέχεται την Λίλεστρομ. Η Σάρπσμποργκ εξακολουθεί να πληρώνει τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός , υποχώρησε εκ νέου στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over 3.5! Η Λίλεστρομ έμεινε όρθια και στην πολύ δύσκολη αποστολή στο Σκίεν και πήρε το διπλό επί της ποιοτική Οντ. Δεδομένη η κόπωση πάντως, τρεις νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς, αφού παράλληλα αγωνίζεται και στην Ευρώπη. Την Πέμπτη υποδέχθηκε την Φινλανδική Σεϊναγιόεν για το Κόνφερενς Λιγκ, την διέλυσε με 5-2. Αναμένεται εκ νέου ροτέισον από τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και πολλά γκολ στο ματς!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κονγκσβίνγκερ-Μιοντάλεν 2 3,00

Σάρπσμποργκ-Λίλεστρομ γκολ-γκολ&over 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr