Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Τροντχάιμ και Λευκωσία!

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:06

Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε Τροντχάιμ και Λευκωσία, στις δύο αναμετρήσεις που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Τροντχάιμ και Λευκωσία!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Βίκινγκ. Η Ρόζενμποργκ προερχόταν από πέντε συνεχόμενες νίκες, προηγήθηκε και με ανατροπή 3-2 στο Τρόμσο και όμως επέστρεψε με άδεια χέρια από τον Νορβηγικό βορρά (4-3). Ας όψεται η κάκιστη αμυντική λειτουργία που χαρακτηρίζει την ομάδα από το Τροντχάιμ, με συνέπεια να μένει εκτός της τριάδας που αποτελεί τον στόχο στη φετινή περίοδο. Μπροστά οι μαυρόασπροι διαθέτουν ποιότητα, σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Και τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over.

Και η Βίκινγκ είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα που αρέσκεται να δημιουργεί και να σκοράρει, αλλά δεν βρίσκει λύσεις στην αμυντική λειτουργία. Σε γκολ-γκολ και over έχουν εξελιχθεί και τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια για την ομάδα από το Στάβανγκερ. Η κάκιστη αμυντική λειτουργία στοιχίζει πόντους, μόνο ένας βαθμός το κέρδος στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για πολλά γκολ. Επίσης πληρώνει καλά η νίκη της Ρόζενμποργκ δεδομένης της ποιότητας και του κινήτρου των γηπεδούχων!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Ανόρθωση υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Η Ανόρθωση μπήκε μουδιασμένα στο ματς της πρεμιέρας, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αλλά έδειξε χαρακτήρα και ποιότητα. Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την νίκη (1-2), αποθεώθηκε από τρεις χιλιάδες κόσμο που πήγε στο ΓΣΠ και με αισιοδοξία πορεύεται για την συνέχεια της περιόδου. Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ στη φετινή περίοδο, καθώς αποκτήθηκαν 14 παίκτες και έφυγαν ισάριθμοι. Ο νέος κόουτς Ντάρκο Μίλανιτς περιμένει σταδιακή βελτίωση από την ομάδα του που δεν είχε δείξει καλό πρόσωπο στα φιλικά ματς.

Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε να ξεκινήσει δυναμικά για να στείλει μήνυμα στον ανταγωνισμό στην φετινή μάχη του τίτλου, αλλά μόλις που έδωσε τον πόντο κόντρα στην ποιοτική Πάφο. Έβγαλαν αδυναμίες στα μετόπισθεν οι «γαλαζοκίτρινοι», τώρα θα επιδιώξουν να ρεφάρουν κόντρα στην Ανόρθωση στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Η περσινή τρίτη θέση φυσικά και δεν ικανοποιεί τους γαλαζοκίτρινους που ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο στο ρόστερ για να διεκδικήσουν την επάνοδο στον θρόνο. Ο κόουτς Σοφρώνη Αυγουστή παραμένει στον πάγκο. Αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για την νίκη, καλύτερη επιλογή τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρόζενμποργκ-Βίκινγκ 1 1,80 ή 1/1 2,85 ή Γκολ-γκολ και over 1,85

Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ Γκολ-γκολ 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr