Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ανόρθωση και γκολ!

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:44

Η νίκη της Ανόρθωσης και τα γκολ στο Αλμέλο είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Ανόρθωση και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Καρμιώτισσα υποδέχεται την Ανόρθωση. Η Καρμιώτισσα επέστρεψε με αισιοδοξία στην πρώτη κατηγορία, αλλά γρήγορα της κόπηκε η… φόρα. Προβληματικές εμφανίσεις και ήττες στο ξεκίνημα, ενώ έγινε φύλλο και φτερό απέναντι στην ποιοτική Πάφο (4-0). Ζητούμενο η ανάκαμψη, αλλά η Ανόρθωση επίσης δεν είναι ο ιδανικός αντίπαλος σε αυτήν την κατεύθυνση. Βασικό ζητούμενο η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία που μπάζει νερά, όπως είχε διαφανεί και στη σειρά των φιλικών αγώνων του καλοκαιριού. Η Ανόρθωση μπήκε με το δεξί στην σεζόν, αλλά στο πρώτο υψηλό εμπόδιο πέρασε από… κάτω. Υποτονική εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ήττα (0-2) και προβληματισμός για την συνέχεια. Άπαντες στην ομάδα από την Αμμόχωστο αναμένουνε πορεία βελτίωσης σε σχέση με πέρσι και επιθυμούν να δείξουν από την αρχή πως βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση. Κανένα περιθώριο για νέα γκέλα, κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο. Λογικά κερδίζει η Ανόρθωση, αξίζει η νίκη της από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Χέρακλες υποδέχεται την Φένλο. Η Χέρακλες είχε ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν αλλά στο Αμστερνταμ έγινε φύλλο και φτερό από τους πιτσιρικάδες του Άγιαξ (4-0). Πρώτη ήττα για τους φιλόδοξους «αλμελόερς» που στα δύο τελευταία ματς έχουν δεχτεί έξι γκολ. Σε Over εξελίχθηκαν και τα πέντε φετινά ματς. Ο επιμένων νικά και η Φένλο κατάφερε με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να κάμψει την αντίσταση των πιτσιρικάδων της Ουτρέχτης (2-1). Η ομάδα του Ρικ Κράους έδωσε συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα και πρωταγωνιστεί κόντρα στα προγνωστικά, έχοντας κατακτήσει ήδη τέσσερα τρίποντα. Σε Over εξελίχθηκαν και τα πέντε φετινά ματς. Όλα τα παιχνίδια που έδωσαν οι δυο ομάδες φέτος είχαν μεγάλο αριθμό τερμάτων, ακόμα ένα φεστιβάλ γκολ αναμένουμε και σήμερα στο Αλμέλο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καρμιώτισσα-Ανόρθωση 2/2 2,25

Χέρακλες-Μπρέντα Γκολ-γκολ και over 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr