Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Ηράκλειο και Λευκωσία!

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:08

Τα γκολ στο ΓΣΠ και το «Γεντί Κουλέ» είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ σε Ηράκλειο και Λευκωσία!

Για την τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού. Ο ΑΠΟΕΛ άφησε πίσω μονομιάς την γκέλα της πρεμιέρας με την Πάφο. Με πολύ καλή εμφάνιση σε ένα σκληρό ματς κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση (0-2)και μαζί ψυχολογία στην κούρσα για την διεκδίκηση του τίτλου. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βγάζουν ποιότητα στην επιθετική λειτουργία, δημιουργούν φάσεις και σκοράρουν με άνεση. Δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην κορυφή και θέλουν να το εκμεταλλευτούν.
Ο Άρης μπήκε στο πρωτάθλημα με φόρα από την περασμένη περίοδο. Δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο «Τσίρειο». Σούπερ εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό τον οποίο έκανε φύλλο και φτερό (5-0). Με την ψυχολογία στα ύψη πάει στο ΓΣΠ για να τριτώσει το καλό. Δεν αλλάζει η επιθετικογενής τακτική από την πλευρά των πράσινων, ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο. Ζητούμενο παραμένει η σταθερότητα στα μετόπισθεν. Η ενδεκάδα της νίκης της περασμένης εβδομάδα θα παραταχθεί στο ΓΣΠ. Πολύ χαμηλά ο άσος, Αντίθετα, διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας τα γκολ!

Για την τέταρτη αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με δύο ήττες στην αποστολή κόντρα στον φορμαρισμένο και ποιοτικό Βόλο, έδειξε χαρακτήρα. Διπλό ουσίας και ψυχολογίας για τους Κρητικούς που αρίστευσαν στο τακτικό κομμάτι. Δεν εφησυχάζει ο κόουτς Νίκος Νιόπλιας που παραπονιέται για την έλλειψη επιλογών στο ρόστερ. Σε αυτό προστίθενται και οι πολλοί τραυματισμοί που αποψιλώνουν περαιτέρω την ομάδα του Ηρακλείου. Νοκ άουτ οι κεντρικοί μέσοι Νέιρα, Τοράλ και οι επιθετικοί Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης.

Ο Παναιτωλικός αγωνίζεται με το ίδιο στιλ παιχνιδιού ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο. Προηγήθηκε στο Περιστέρι αλλά δεν κλείστηκε και το πλήρωσε με την ισοφάριση στην επανάληψη. Το πρόσημο στο ξεκίνημα της περιόδου είναι θετικό, για την ομάδα από το Αγρίνιο, που έχει ηττηθεί μόνο στην Τούμπα στα σημεία από τον ΠΑΟΚ. Οι κυανοκίτρινοι δημιουργούν, σκοράρουν, αλλά και δέχονται εύκολα τέρματα. Γκολ αναμένουμε και στο «Γεντί Κουλέ»!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΠΟΕΛ-Αρης Λεμεσού Γκολ-γκολ 2,00

ΟΦΗ-Παναιτωλικός Γκολ-γκολ 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr