Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΠΑΟΚ και γκολ!

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:43

Η εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμία και τα γκολ στην Λευκωσία θα αποτελέσουν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με ΠΑΟΚ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται την ΑΕ Λεμεσού. Στον Ολυμπιακό γνώριζαν πως το ξεκίνημα στην σεζόν δεν θα ήταν εύκολο και στην πράξη επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι τους. Κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους ηττήθηκαν, ενώ με αντίπαλο την Πάφο δεν προέβαλλαν οι «πράσινοι» την παραμικρή αντίσταση. Προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας σε συνέχεια των φιλικών, άργησε να αναλάβει τα ηνία ο Γιάννης Πετράκης που παραδέχεται ότι χρειάζονται πολλή δουλειά οι πρωτευουσιάνοι. Στην ΑΕΛ έλπιζαν πως η φετινή σεζόν θα εξελισσόταν πολύ καλύτερα από το περσινό φιάσκο, όμως για την ώρα τίποτα δεν δείχνει να λειτουργεί σωστά. Οι «κυανοκίτρινοι» ξεκίνησαν με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Ακόμα και το στοχευμένο παιχνίδι με το Παραλίμνι εξελίχθηκε σε καταστροφή και η ψυχολογία βρίσκεται από νωρίς στο ναδίρ. Η διοίκηση έκανε νέα υπέρβαση φέρνοντας τον στράικερ Μπεραχίνο και αναμένει ανάλογα αποτελέσματα. Αμφότεροι καίγονται για την νίκη. Τα γκολ εκατέρωθεν διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας.

Για την τέταρτη αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λαμία. Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ρίσκα στο μεγάλο ντέρμπι του Χαριλάου, φάνηκε να ικανοποιείται από τον πόντο που πήρε στο φινάλε. Σημαντική σε αυτήν την κατεύθυνση η απόδοση του γκολκίπερ Κοτάρσκι που έπιασε και πέναλτι. Η άμυνα αποτελεί το θετικό σημείο αναφοράς στο πρώτο σκέλος της περιόδου, μπροστά δυσκολεύεται στην δημιουργία και το σκοράρισμα ο «δικέφαλος του βορρά». Υπομονή συστήνει ο κόουτς Ραζβάν Λουτσέσκου στους απαιτητικούς οπαδούς. Η Λαμία την έδωσε την μάχη για την πρώτη νίκη στη σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αρκέστηκε στον πόντο της ισοπαλίας, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική στα Γιάννινα. Υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης στις δυνάμεις των «κυανόλευκων» που και φέτος ξέρουν πως θα χρειαστεί να παλέψουν για να μείνουν στην κατηγορία. Μόνο ένα γκολ το ενεργητικό στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Θα επιδιώξει να καθαρίσει από νωρίς ο ΠΑΟΚ. Αξίζει ο άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΕ Λεμεσού Γκολ-γκολ 2,00

ΠΑΟΚ-Λαμία 1/1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr