Στράτος Διακουμόπουλος

Μπέρνλι και γκολ!

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:18

Το διπλό της Μπέρνλι στο Πρέστον και τα γκολ στο Μπόρας είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Μπέρνλι και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Σουηδία, η Νόρμπι υποδέχεται την Χάλμσταντ. Η Νόρμπι την δίνει την μάχη πόντο-πόντο για να βγει από την ζώνη των πλέι οφ παραμονής στην κατηγορία. Πολύ πιο χαμηλά από ότι στόχευε στην αρχή της περιόδου η ομάδα από το Μπόρας. Μόνο μία νίκη στα εννιά πιο πρόσφατα ματς, αλλά και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία. Δεν πήρε ρίσκα στην αποστολή στο Έρεμπρο αγωνίστηκε ξεκάθαρα για τον βαθμό. Οκτώ στα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Χάλμσταντ άφησε πίσω της δύο μας δίχως νίκη και με όπλο την εξαιρετική επιθετική λειτουργία που την χαρακτηρίζει πήρε το τρίποντο επί της Σκόβντε και διατήρησε την απόσταση από τους διώκτες της. Μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η άμυνα είναι αδύναμο σημείο, αλλά δεν την επηρεάζει στη βαθμολογική συγκομιδή. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, Ακόμα ένα φεστιβάλ γκολ αναμένουμε στο Μπόρας!

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, η Πρέστον υποδέχεται την Μπέρνλι. Η Πρέστον δέχτηκε πρώτη φορά γκολ φέτος για την παρθενική ήττα της σεζόν. Η ομάδα του Μπράιαν Λόου πληρώνει μόνο under μέχρι στιγμής και για πρώτη φορά στην ιστορία της κατηγορίας, στους οκτώ πρώτους αγώνες μίας ομάδας έχουν σημειωθεί μόλις τρία γκολ. Δεν έχει σκοράρει ακόμα φέτος εντός, ποτέ όμως στην ιστορία της κατηγορίας ομάδα έμεινε χωρίς γκολ στα πέντε πρώτα ματς ως γηπεδούχος. Η Μπέρνλι είναι αήττητη πέντε αγώνες και έχει μόνο μία ήττα. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί έχει ήδη δύο διπλά φέτος, όσα είχε πάρει όλη την περσινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. O επιθετικός Ροντρίγκεζ σκοράρει τρεις σερί αγωνιστικές και ήδη έχει πετύχει 4 γκολ, διπλάσια απ' ότι πέρσι όλη τη χρονιά στα «σαλόνια», ενώ σκοράρει σε δύο σερί εκτός. Ανώτερη ποιοτικά η Μπέρνλι μπορεί να επιβεβαιώσει ένα ακόμα ακριβοπληρωμένο διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νόρμπι-Χάλμσταντ Goal&Over 2,35

Πρέστον-Μπέρνλι 2 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr