Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπόκα και γκολ!

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:25

Το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς και τα γκολ στο Νόργουιτς είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Μπόκα και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, η Λανούς υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς. Η Λανούς δεν κατάφερε να δείξει κάτι θετικό ούτε απέναντι στην Μπαράκας με αποτέλεσμα να γνωρίσει μία ακόμα ήττα (2-0). Προηγήθηκε η ήττα από την Τίγκρε για την ομάδα του Κουντέλκα που δείχνει πως δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο έως το φινάλε της περιόδου. Μια νίκη έχει στα δέκα τελευταία της, δείγμα της γενικότερης εικόνας της. Μια νίκη και μια ισοπαλία έχει στα 4 τελευταία εντός έδρας. Μεγάλη νίκη της Μπόκα στο «κλάσικο» με την Ρίβερ (1-0), με την κεφαλιά του μεγάλου σκόρερ της Ντάριο Μπενεντέτο. Πέραν της καλή εικόνας της και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που παλεύουν για τον τίτλο, η ομάδα του Ιμπάρα μπήκε γερά στο κόλπο. Με νίκες έβγαλε τα τέσσερα τελευταία της. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα τρία τελευταία εκτός. Έχει το μομέντουμ ακόμα και να βρεθεί στην κορυφή. Με φόρα έρχεται η Μπόκα και θα κερδίσει την αδύναμη συμπολίτισσα!

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, η Νόργουιτς υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι. Η Νόργουιτς προέρχεται από τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της (3-0 την Κόβεντρι) και έχει πέντε σερί τρίποντα. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ έχει σκοράρει και στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εντός έδρας με τρεις νίκες έχει πετύχει ήδη ως γηπεδούχος όσες είχε όλη την περσινή σεζόν. Είναι αήττητη σε δέκα σερί εντός με Μπρίστολ Σίτι από το 2009. Εκτός οι μπακ Χέιντεν, Μπάιραμ, Γιαννούλης. Η Μπρίστολ Σίτι έμεινε αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική, ενώ έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, καθώς έχει σκοράρει σε όλα τα ματς και μόλις σε δύο λιγότερες από δύο φορές. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον έχει τον στράικερ Νάκι Γουέλς με γκολ σε δύο σερί αγωνιστικές, ενώ από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, ο Βάιμαν έχει ανάμιξη στα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλο παίκτη της Τσάμπιονσιπ (25 γκολ, 14 ασίστ). Καλύτερη ομάδα η Νόργουιτς, αλλά η Μπρίστολ μπορεί να σκοράρει ξανά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νόργουιτς-Μπρίστολ Σίτι G&over 2,10

Λανούς-Μπόκα Τζούνιορς 2 2,35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr