Στράτος Διακουμόπουλος

Με Λέγκια και Χέρακλες!

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:02

Οι νίκες της Λέγκια και της Χέρακλες αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Λέγκια και Χέρακλες!

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Λέγκια Βαρσοβίας υποδέχεται την Μιέντζ Λέγκνιτσα. Δεν είχε καμία τύχη με την Ράκοβ Τσεστόχοβα η Λέγκια και ηττήθηκε εύκολα. Υπενθύμιση ότι μπορεί να έχει μερικά καλά αποτελέσματα φέτος η ομάδα του Κόστα Ρούνιαϊτς και να είναι ψηλά στην βαθμολογία αλλά ακόμη δεν έχει σταθερότητα. Επιστρέφει στο γήπεδό της όπου φέτος είναι αήττητη ενώ μαζί με την περσινή χρονιά το σερί φτάνει τα έξι ματς (5/1/0) και σε τέσσερα από αυτά έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά. Πήρε το προβάδισμα δύο φορές με την Κορόνα Κιέλτσε αλλά και τις δύο φορές ήταν απρόσεκτη αμυντικά και η ισοπαλία στο φινάλε ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία παίζει θετικό ποδόσφαιρο, με το μυαλό στην επίθεση. Οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες της στο πρωτάθλημα έχουν λήξει Goal/Goal και Over. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη φέτος (0/1/3) και όλα τα ματς έχουν λήξει Goal/Goal. Θα ξεσπάσει η ποιοτικά ανώτερη Λέγκια, αξίζει ο άσος ακόμα και από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Τέλσταρ υποδέχεται την Χέρακλες. Ο επιμένων νικά και η Τέλσταρ ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη, είχε δοκάρι, επέμεινε και εν τέλει δικαιώθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις στο Αλμίρε. Πρώτο φετινό διπλό για την ομάδα του Μάικ Σνούι, μετρά δύο νίκες στα τρία τελευταία ματς και με αργά αλλά σταθερά βήματα παρουσιάζεται βελτιωμένη. Δύο ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την φετινή Χεράκλες που παρότι δεν έπεισε αμυντικά, έκαμψε δίκαια την αντίσταση της Φένλο. Πέμπτο τρίποντο για τους ποιοτικούς Αλμελόερς που διαθέτουν εμπειρία, ποιότητα και «βαριά» φανέλα για να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής. Over και τα έξι φετινά ματς. Θα ξεσπάσει η Χέρακλες. Διπλό ακόμα και από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λέγκια-Μιεντζ 1 1.75 ή 1/1 2,75

Τέλσταρ-Χέρακλες 2 1,90 ή 2/2 2,85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr