Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΑΠΟΕΛ και… ισοπαλία

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:42

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού και η καλοπηρωμένη ισοπαλία στο Γκέτεμποργκ θα αποτελέσουν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Με ΑΠΟΕΛ και… ισοπαλία

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τακτική προσήλωση στην άμυνα και πάθος και πήρε τον πρώτο πόντο στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕ. Βαθμός ψυχολογίας περισσότερο για τους πράσινους, που θα πάνε με υψηλό ηθικό στο ντέρμπι της πρωτεύουσα. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα, όπου κυριαρχεί η δυστοκία. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στη δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση στη σεζόν, όπου μάλιστα υπέστη και την ήττα από τον ποιοτικό Άρη. Από νωρίς άρχισε η γκρίνια στις τάξεις των γαλαζοκίτρινων που φυσικά δεν έχουν το Παραμικρό περιθώριο για νέα γκέλα κόντρα στον συμπολίτη. Υπό αμφισβήτηση ο κόουτς Σοφρώνης Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας της Λευκωσίας. Στην κοινή έδρα του ΓΣΠ το ματς, θα κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ, αξίζει το διπλό από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Χάκεν υποδέχεται την Χάμαρμπι. Παίζει με την φωτιά στην μάχη της κατάκτησης του τίτλου η Χάκεν. Έφερε δύο μαζεμένες ισοπαλίες σε ματς που θεωρητικά θα μπορούσε να τα κερδίσει και παραμένει οριακά μόνη στο ρετιρέ. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από το Γκέτεμποργκ. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία στο γήπεδό της. Η Χάμαρμπι ενεπλάκη σε ντέρμπι «αίμα και άμμος» κόντρα στην συμπολίτισσα Τζουργκάρντεν. Με λογική κατάληξη βάση της εικόνας του ματς την λευκή ισοπαλία. Τρία μαζεμένα παιχνίδια δίχως νίκη αλλά με πολύ δύσκολους αντιπάλους για λογαριασμό της ομάδας από την Στοκχόλμη. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μάχη τίτλου στο Γκέτεμποργκ, πληρώνει εξαιρετικά η ισοπαλία!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΠΟΕΛ 2/2 2,30

Χάκεν-Χάμαρμπι Χ 3,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr