Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κρίστιανσουντ και γκολ!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:57

Η Κρίστιανσουντ που δίνει μάχη επιβίωσης κι τα γκολ στην Πάφο θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Κρίστιανσουντ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Στρομσγκόντσετ υποδέχεται την Κρίστιανσουντ. Η Στρομσγκόντσετ έχει βγάλει το πόδι από το γκάζι και περιμένει απλά να τελειώσει η σεζόν μακριά από κινδύνους. Και κόντρα στην Λίλεστρομ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα τέρματα. Η άμυνα αποτελεί το αρνητικό σημείο αναφοράς στην ομάδα από το Ντράμεν, που μπροστά εξακολουθεί να δημιουργεί και να σκοράρει με συνέπεια. Σε γκολ-γκολ και over εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.
Η μέχρι πρότινος υπό κατάρρευση Κρίστιανσουντ εξαπολύει επική αντεπίθεση και πλέον ελπίζει να βγει από την ζώνη απευθείας ανόδου. Τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της ποιοτικής και φορμαρισμένης Βαλερένγκα, όπου οι κυανόλευκοι συνδυάζουν γκολ και θέαμα. Δεν υπάρχει φυσικά το παραμικρό περιθώριο για γκέλα για να ολοκληρώσουν την υπέρβαση οι κυανόλευκοι. Γκολ-γκολ τα επτά τελευταία ματς. Γκολ-γκολ και over τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα. Η Κρίστιανσουντ τα δίνει όλα για την σωτηρία και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την ντεφορμέ Στρομσγκόντσετ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Πάφος υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Πάφος ήταν απόλυτα σοβαρή και συγκεντρωμένη στο γειτονικό ντέρμπι με τον Ακρίτα Χλώρακα και έδωσε μία ακόμα παράταση επιθετικογενούς ποδοσφαίρου. Δεύτερη συνεχόμενη τεσσάρα για τους γαλάζιους που συνδυάζουν γκολ και θέαμα και επιβεβαιώνουν πς φέτος βάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη διεκδικώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα θετικά καταγράφεται και η συγκέντρωση στην άμυνα, αφού έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ σε τρία παιχνίδια. Η ΑΕΚ με άγχος έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στην ανταγωνιστική Νέα Σαλαμίνα. Και να θέλει δεν μπορεί να ανεβάσει πολύ ψηλά τον ρυθμό σε αυτήν την χρονική συγκυρία όπου δίνει το ένα ματς μετά το άλλο εντός και εκτός συνόρων. Την Πέμπτη οι πρασινοκίτρινοι αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ντιναμό Κιέβου για το Γιουρόπα Λιγκ, τώρα πάλι τους περιμένει απαιτητική αποστολή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ποιοτικές ομάδες, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Στρομσγκόντσετ-Κρίστιανσουντ 2 4,25 ή Χ2 2,10

Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας Γκολ-γκολ 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr