Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κλουζ και Μπόκα!

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:27

Το διπλό της Κλουζ στο Πιτέστι και η νίκη της Μπόκα επί της Ουυρακάν είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Κλουζ και Μπόκα!

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Ουρακάν. Η Μπόκα κατάφερε να πάρει τη νίκη στο άντρο της Λανούς, όπου δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Το γκολ από τον Μπενεντέτο στο 90’, ο οποίος με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στο ντέρμπι με την Ρίβερ, την περασμένη Κυριακή. Η ομάδα του Ιμπάρα έχει 5 σερί νίκες με αποτέλεσμα να μπήκε γερά στο κόλπο για τον τίτλο. Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Έχει περάσει και στα προημιτελικά του κυπέλλου. Αγωνιστικά εξέτισε ο αμυντικός Ρόχο. Σούπερ ντέρμπι για την Ουρακάν που κυνηγάει επίσης τον τίτλο και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Βέβαια προέρχεται από το 1-1 με την Μπαράκας όπου συνάντησε δυσκολίες ενώ φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε, με το VAR πάντως να είχε αντίθετη άποψη! Το 2ο σερί 1-1 ήταν το συγκεκριμένο για την ομάδα του Νταμπόβε έχοντας τρία στα 4 τελευταία της. Είναι αήττητη αλλά με 3 νίκες στα 9 τελευταία εκτός, ενώ με 1-1 έβγαλε τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα! Άλλη κλάση η φορμαρισμένη Μπόκα, πληρώνει καλά ο άσος στο Μπομπονέρα!

Η Κλουζ καίγεται για νέο ξεκίνημα και μπορεί να το κάνει στο Πιτέστι. Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Άρτζες Πιτέστι υποδέχεται την Κλουζ. Μικρομεσαία ομάδα η Άρτζες, απλά θέλει να μείνει μακριά από περιπέτειες δίχως να έχει βλέψεις για τα πλέι οφ. Δυσκολίες στο σκοράρισμα, δεν έχει βάλει γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς, όπου μέτρησε μόνο έναν πόντο. Η Κλουζ είναι επί σειρά των πρωταθλήτρια, αλλά φέτος δεν πατάει γερά στα πόδια της. Οι παράλληλες υποχρεώσεις στην Ευρώπη από νωρίς το καλοκαίρι την αποσυντόνισαν, στο ξεκίνημα της περιόδου, εσχάτως ανεβάζει ταχύτητες για να προλάβει τις πρώτες θέσεις. Δύο μαζεμένες νίκες με συντελεστή τερμάτων 6-0, τώρα θέλει να τριτώσει το καλό. Έρχεται με φόρα η Κλουζ αξίζει ακόμα και από ημίχρονο το διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αρτζες Πιτέστι-Κλουζ 2 1,85 ή 2/2 2,85

Μπόκα Τζούνιορς-Ουρακάν 1 2,20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr