Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στη Σκωτία

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:32

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Σκωτίας, διεξάγονται δύο αναμετρήσεις στις οποίες αναμένουμε γκολ και θέαμα.

Γκολ στη Σκωτία

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 στη Σκωτία, η Ιστ Φάιφ υποδέχεται την Στενχάουσμιουρ. Η Ιστ Φάιφ έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν κόντρα στην ποιοτική Αννάν αλλά και πάλι δε μπόρεσε να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά. Τρίτο σερί ματς δίχως τρίποντο, καθώς και το πρόγραμμα «βάρυνε» και οι «φάιφερς» βγάζουν αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Γκολ-γκολ και over 3.5 τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των κυανόλευκων, που έχουν στοχεύσει για επανεκκίνηση το ματς με την Στενχάουσμιουρ. Η Στενχάουσμιουρ είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα. Αρέσκεται να δημιουργεί ευκαιρίες και να βάζει γκολ, όμως από την άλλη πλευρά αδυνατεί να αμυνθεί αποτελεσματικά. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over για λογαριασμό των κυανόλευκων. Εκτός έδρας αγωνίζεται με λιγότερο άγχος, είναι ανταγωνιστική κατέγραψε και το πρώτο διπλό στην τελευταία αποστολή στο Φόρφαρ. Γκολ και θέαμα αναμένουμε στο Φάιφ!

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 στη Σκωτία, η Στρανράερ υποδέχεται την Νταμπάρτον. Η Στρανράερ εξακολουθεί να αγωνίζεται με φουλ επιθετικογενή τακτική. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να κρατήσει καθαρή εστία και έτσι πάει στράφι η ποιότητα που βγάλει στην γραμμή κρούσης. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Δίχως νίκη παραμένει στα έξι τελευταία ματς, από νωρίς εμπλέκεται σε μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η Νταμπάρτον είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο πρωτάθλημα της Λιγκ. Εξαρχής φαβορί για την άνοδο στην Τρίτη κατηγορία φρόντισε να το επιβεβαιώσει από το ξεκίνημα κιόλα της περιόδου, όπου μετρά «επτά στα επτά» και ήδη πήρε απόστασης δέκα πόντων από τους διώκτες της ! Καλύτερη ομάδα η Νταμπάρτον, αλλά σκοράρει και η Στρανράερ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιστ Φάιφ-Στενχάουσμιουρ Γκολ-γκολ&over 2,10

Στρανράερ-Νταμπάρτον Γκολ-γκολ&over 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr