Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ναγκασάκι και γκολ!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:43

Η νίκη της Ναγκασάκι στην δεύτερη κατηγορία της Ιαπωνίας και τα γκολ στην Οσάκα είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά ταμείο.

Με Ναγκασάκι και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιαπωνίας, η Ναγκασάκι υποδέχεται την Τοτσίγκι. Στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν η Ναγκασάκι μοιάζει να ξεμένει από δυνάμεις . Μία νίκη σε τέσσερα ματς ο πρόσφατος απολογισμός για μια ακριβή ομάδα που και φέτος παλεύει για να μπει στην ζώνη των πλέι οφ. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο της Βάρεν, στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς δέχθηκε από τρία γκολ. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε over.

Η Τοτσίγκι εξακολουθεί να ταλανίζεται από αστάθεια στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Έχει βγάλει το πόδι από το γκάζι εδώ και καιρό έτσι όπως πάει μπορεί να κινδυνεύσει στο φινάλε. Δημιουργεί λίγες φάσεις, σκοράρει με δυσκολία, μετρά μόνο δύο πόντους στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στην άμυνα τα καταφέρνει καλύτερα, χάρη στη τακτική των τριών στόπερ που επιβάλλει ο κόουτς Γιού Τακισάκι. Αλλη κλάση η Ναγκασάκι που καίγεται για την άνοδο. Πληρώνει καλά ο άσος!

Στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, η Σερέζο Οσάκα υποδέχεται την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς. Η Σερέζο Οσάκα δίνει την μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, αλλά προέρχεται από οδυνηρή γκέλα στην κατεύθυνση αυτή. Το πρόβλημα των «βιολέ» έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία. Μπροστά υπάρχει ποιότητα και σκοράρουν με συνέπεια, αλλά πίσω μπάζουν. Γκολ-γκολ και over τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η Ουράβα είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ που δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες για λογαριασμό της στο πρωτάθλημα. Πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Λιγκ Καπ όπου συνεχίζει και θέλει να φθάσει ως το τέλος. Το βασικό σχήμα θα χρησιμοποιηθεί και στα δύο παιχνίδια με την Σερέζο Oσάκα. Ματς «κομμένο και ραμμένο» για γκολ στη Οσάκα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ναγκασάκι-Τοτσίγκι 1 2,45

Σερέζο Οσάκα-Ουράβα Γκολ-γκολ 1.85 ή γκολ-γκολ και over 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr