Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπρίνε και γκολ!

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:29

Η πρόκριση της Μπρίνε στην Νορβηγία και τα γκολ στο Νάεστβεντ είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Μπρίνε και γκολ!

Σε νοκ άουτ αγώνα για την φάση των «32» στο κύπελλο Νορβηγίας, η Τρομσντάλεν υποδέχεται την Μπρίνε. Η Τρομσντάλεν έχει καταπέσει στην τρίτη κατηγορία όπου στόχευσε στην επάνοδο στην Ομπεσλίγκεν, δίχως όμως αποτέλεσμα. Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της μετρά μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς έμεινε πίσω στην κατάταξη. Δυσκολεύεται στη δημιουργία και το σκοράρισμα, κρατά χαμηλό ρυθμό στα παιχνίδια της. Έξι στα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Τα πέντε εξ’ αυτών και No Goal. Η Μπρίνε είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας, με βασικό στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται, διατηρώντας αποστάσει από την επικίνδυνη ζώνη, το κύπελλο αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο. Κολλημένη με την ισοπαλία, τρία σερί «Χ», τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, όπου τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων. Άκρως επιθετικογενής ομάδα οι «ερυθρόλευκοι». Τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε over τα πέντε εξ’ αυτών και γκολ-γκολ. Πάμε με την ανώτερης κατηγορίας και πιο φορμαρισμένη Μπρίνε!

Σε νοκ άουτ αγώνα για την φάση των «32» του κυπέλλου Δανίας, η Νάεστβεντ υποδέχεται την Σίλκεμποργκ. Η Νάεστβεντ είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην δεύτερη κατηγορία της Δανίας όπου τα πηγαίνει περίφημα. Η έδρα αποτελεί το μεγάλο της όπλο καθώς στην νήσο Ζέλαντ όπου εδρεύει μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Μοναδικό ψεγάδι για τους πράσινους αποτελεί το γεγονός πως δέχονται εσχάτως εύκολα τέρματα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Σίλκεμποργκ ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν στην πρώτη κατηγορία, αλλά προ της διακοπής του πρωταθλήματος έκανε κοιλιά που αποτυπώθηκε στον απολογισμό τεσσάρων ηττών στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Παραμένει βέβαια στην πρώτη τετράδα ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες που υπήρχαν για λογαριασμό της. Οι εκτός έδρας αποστολές δεν είναι το φόρτε της, καθώς μετρά τρεις ήττες στις τέσσερις πιο πρόσφατες αποστολές. Η άμυνα αποτελεί αρνητικό σημείο αναφοράς, δέχεται εύκολα φάσεις. Πολύ χαμηλά το διπλό. Μας αρέσουν περισσότερο τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τρομσντάλεν-Μπρίνε 2 1,85

Νάεστβεντ-Σίλκεμποργκ G&over 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr