Στράτος Διακουμόπουλος

Με Χόμπρο και γκολ!

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:36

Η νίκη της Χόμπρο που δίνει μάχη σωτηρίας και τα γκολ στην Αργεντινή θα αποτελέσουν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Χόμπρο και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας, η Χόμπρο υποδέχεται την Αμάγκερ. Η Χόμπρο χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο την διακοπή του πρωταθλήματος για να ανακάμψει ψυχολογικά από τον αγωνιστικό κατήφορο που έχει πάρει. Τρεις σερί ήττες, μόνο δύο πόντοι στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς και λογικά κατέπεσε στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Κάκιστη η αμυντική λειτουργεί δέχεται εύκολα γκολ, ενώ μπροστά σκοράρει με δυσκολία. Μόνο τρία γκολ ενεργητικό σε οκτώ παιχνίδια. Στηρίζεται μέχρι νεοτέρας από την διοίκηση ο κόουτς Μάρτιν Τόμσεν. Η Φρέμαντ Αμάγκερ είναι μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ που θεωρούσε δεδομένη την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, αλλά η μέχρι τώρα παρουσία της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε αυτήν την κατεύθυνση. Η κάκιστη αμυντική λειτουργία αποτελεί τροχοπέδη για τους ερυθρόλευκους που μπροστά έχουν την ποιότητα και σκοράρουν με άνεση αλλά δεν είναι αρκετό. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ομάδας από την Κοπεγχάγη εξελίχθηκαν σε over. Καίγεται για νίκη η Χόμπρο, δεν πείθει για την σταθερότητά της η Αμάγκερ. Άσος!

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, η Μπαράκας Σεντράλ υποδέχεται την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Η Μπαράκας ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην Βελέζ, αλλά δεν έκανε κάποιο γκολ στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, χάνοντας με 1-0. Χάθηκαν ουσιαστικά οι ελπίδες για εισιτήριο του Σουνταμερικάνα μέσω του συγκεντρωτικού πίνακα βαθμών. Με νίκες έβγαλε τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, όπου στα τρία από αυτά μπήκαν από 3 γκολ και πάνω. Ζητούμενο να κάνει ένα καλό φινάλε στη σεζόν. Η νευρικότητα ήταν αυτή που δεν άφησε την Χιμνάσια Λα Πλάτα για να κάνει το παιχνίδι της κόντρα στην Τίγκρε για να γνωρίσει νέα οδυνηρή ήττα (0-1). Αποτέλεσε την δεύτερη σερί και τρίτη στα τέσσερα τελευταία για την ομάδα του Γκοροσίτο που έμεινε στο -5 από την κορυφή. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για την επίτευξη του υψηλού στόχου κατάκτησης του τίτλου. Ποιοτικά ανώτερη η Χιμνάσια, αλλά η Μπαράκας είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Καλύτερη επιλογή τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χόμπρο-Αμάγκερ 1 2,10

Μπαράκας Σεντράλ-Χιμνάσια Λα Πλάτα Γκολ-γκολ 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr