Στράτος Διακουμόπουλος

Με Πάιρετς και γκολ!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 16:30

Το διπλό των Ορλάντο Πάιρετς στην Νότια Αφρική και τα γκολ στην Σουηδία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Πάιρετς και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, η Σεκουνούνε υποδέχεται τους Ορλάντο Πάιρετς. Η Σεκουνούνε εξακολουθεί να ταλανίζεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην Λίγκα της Νότιας Αφρικής, πέφτοντας πλέον στην ζώνη πλέι άουτ για την παραμονή. Έξι ματς δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι κυανόλευκοι, που έκαναν υποτονική εμφάνιση και στο στοχευμένο παιχνίδι με την Στέλενμπος όπου αρκέστηκαν στην ισοπαλία (1-1). Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under. Οι Ορλάντο Πάιρετς ξεκίνησαν και φέτος με όνειρα για την επάνοδο στον θρόνο του ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής, έπειτα από πολλά χρόνια και για την ώρα δείχνουν ικανοί να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος της Μαμελόντι. Η ομάδα από το Γιοχάνεσμπουργκ είναι αξιόπιστη στην άμυνα, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Και τα οκτώ παιχνίδια στη σεζόν εξελίχθηκαν σε Under. Πλήρης η αποστολή για τον Ισπανό κόουτς Χοσέ Ριβέιρο. Δεν είναι εύκολα τα διπλά στην Νότια Αφρική, αλλά οι «Πειρατές» μπορούν να τα καταφέρουν!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Έστερ υποδέχεται την Μπρομαποϊκάρνα. Η Έστερ δίνει την μάχη για να κρατηθεί στην τρίτη θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου και θεωρητικά αν κερδίσει την Μπρομαποϊκάρνα θα έχει και ελπίδες για απευθείας άνοδο. Όλα θα ήταν καλύτερα για τους γαλάζιους αν ήταν αποτελεσματικοί στις αποστολές τους. Για την ώρα τα καταφέρνουν εξαιρετικά μόνο στο σπίτι τους στο Βάξζο, όπου μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.
Η Μπρομαποϊκάρνα διατηρεί απόσταση δέκα βαθμών από την Έστερ και την τρίτη θέση, με ισοπαλία στο Βάξζο ουσιαστικά ξεμπερδεύει με την υπόθεση της απευθείας ανόδου. Σε εκπληκτική κατάσταση η ομάδα από την Στοκχόλμη, μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες. Σούπερ η επιθετική λειτουργία, δημιουργεί και σκοράρει κατά βούληση, λίγο πιο ευάλωτη στην άμυνα. Γκολ-γκολ και όβερ τα τρία από τα πέντε ποιο πρόσφατα ματς. Ακόμα ένα αναμένουμε σήμερα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεκουνούνε-Ορλάντο Πάιρετς 2 2,30

Εστερ-Μπρομαποϊκάρνα Γκολ-γκολ και over 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr