Στράτος Διακουμόπουλος

Με Χάιντουκ και Ανόρθωση!

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 12:32

Οι νίκες της Χάιντουκ και της Ανόρθωσης από ημίχρονο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν και σήμερα στο ταμείο.

Με Χάιντουκ και Ανόρθωση!

Σε νοκ άουτ ματς για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Κύπρου, η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται την Ανόρθωση. Η ΠΑΕΕΚ υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική της Κύπρου και φετινός στόχος είναι η πρωταγωνιστική πορεία και επάνοδος στα μεγάλα σαλόνια. Για την ώρα το σχέδιο δεν πηγαίνει όπως το υπολόγιζαν στην ομάδα της Κερύνειας που ταλανίζεται στις χαμηλές θέσεις. Μια επιτυχία στο κύπελλο θα δώσει ψυχολογία που την χρειάζονται οι πράσινοι. Προ μηνός άλλαξε προπονητή με τον Νικόλα Νικολάου να αναλαμβάνει με θετικά αποτελέσματα στην αρχή, αλλά ήττα την περασμένη Παρασκευή από την ΜΕΑΠ (0-1). Η Ανόρθωση ξεκίνησε άκρως προβληματικά και φέτος την σεζόν στο πρωτάθλημα. Προερχόταν από τέσσερα ματς δίχως νίκη, μόλις την περασμένη Παρασκευή πάτησε φρένο εμ εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς (3-0). Φυσικά το κύπελλο αποτελεί στόχο και διέξοδο σε περίπτωση που δεν καλύψει το χαμένο έδαφος στην Λίγκα. Αλλη κλάση η Ανόρθωση, αξίζει το διπλό από ημίχρονο!

Σε εξ’ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής στην Κροατία, η Χάιντουκ υποδέχεται το Σπλιτ την Γκόριτσα. Η Χάιντουκ προσπαθεί και φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την κέρδιζε την περασμένη Παρασκευή, είχε την υπεροχή, αλλά πλήρωσε ένα λάθος στην άμυνα και παραμένει σε απόσταση από τον μεγάλο αντίπαλο. Μπήκε τέλος σε νικηφόρο σερί τριών αγώνων, παραμένει αήττητη για οκτώ παιχνίδια. αλλά δεν είναι αρκετό για την υπέρβαση. Οσο και αν προσπαθεί η Γκόριτσα δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Το πάλεψε και στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην ποιοτικά ανώτερη Λοκομοτίβα αλλά δεν πήρε τον πόντο που θα της έδειξε ψυχολογική κυρίως ώθηση ια να ξεκολλήσει από τον πάτο της κατάταξης. Τρεις σερί ήττες, μόνο ένας πόντος σε εννιά ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός. Μείζον το πρόβλημα στην δημιουργία και το σκοράρισμα,. Η Χάιντουκ θα ξεσπάσει για την ισοπαλία με την Ντιναμό. Άσος από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάιντουκ Σπλιτ-Γκόριτσα 1/1 2,10

ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση 2/2 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr