Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπόντο και Αστέρα!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 12:42

Οι νίκες της Μπόντο Γκλιμτ και του Ερυθρού Αστέρα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Μπόντο και Αστέρα!

Για την πέμπτη αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ, η Ζυρίχη υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ. Απίστευτη είναι η αγωνιστική εικόνα της Ζυρίχης στη φετινή περίοδο. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ μετρά μόνο ήττες σε τέσσερα ματς ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει έπειτα από 13 αγωνιστικές! Τρίτος προπονητής στη σεζόν για την πρωταθλήτρια Ελβετίας ο Δανός Μπο Χένρικσεν που όμως δεν απέτρεψε τον εντός έδρας διασυρμό (1-4) από την συμπολίτισσα Γκρασχόπερς. Για να ελπίζει στην τρίτη θέση πρέπει πάση θυσία να κερδίσει την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά το ηθικό είναι στο ναδίρ.

Η Μπόντο με ισοπαλία στη Ζυρίχη διασφαλίζει την τρίτη θέση στον όμιλο, όμως η αποστολή στην Ελβετία κόντρα σε αντίπαλο που παραπαίει αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για διπλό που θα διατηρήσει τους Νορβηγούς γερά στο κόλπο ακόμα για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Σε εκρηκτική κατάσταση εσχάτως η απερχόμενη πρωταθλήτρια Νορβηγίας, όπου μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες με ενεργητικό 19 γκολ! Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες τον τελευταίο μήνα, η Μπόντο μπορεί το διπλό, διπλασιάζοντας και το ποντάρισμά μας!
Για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου την Τραμπζονσπόρ. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεμείνει στην τελευταία θέση του ομίλου και δεν έχει περιθώριο για γκέλα αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και το επόμενο έτος. Μονόδρομος η νίκη στην αναμέτρηση με την Τραμπζόν, όλη η προσοχή των Σέρβων έχει στραφεί σε αυτό το ματς το τελευταίο 15νθήμερο. Επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 2-1 επί της Ραντνίσκι.

Η Τραμπζοσπόρ παρουσιάζει δύο αγωνιστικά πρόσωπα στον όμιλο. Στην Τραπεζούντα είναι όπως πάντα δυναμική και εξαιρετική μετρώντας μόνο νίκες, αλλά στις εξόδους της αποδυναμώνεται και υπέστη αντίστοιχες ήττες. Η αποστολή στο Βελιγράδι λογίζεται ευκαιρία για να σπάσει το κακό σερί και να γίνει το μεγάλο βήμα για την πρωτιά. Ισχυρό το κίνητρο των Σέρβων, ευάλωτοι οι Τούρκοι στις εξόδους, πάμε με τον άσο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζυρίχη-Μπόντο Γκλιμτ 2 2,00

Ερυθρός Αστέρας-Τραμπζονσπόρ 1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr