Στράτος Διακουμόπουλος

Με Στεάουα και Ζάμαλεκ!

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 01:47

Οι νίκες της Στεάουα στην Ρουμανία και της Ζάμαλεκ στην Αίγυπτο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Στεάουα και Ζάμαλεκ!

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Μποτοσάνι υποδέχεται την Στεάουα. Η Μποτοσάνι εξακολουθεί να πορεύεται με το σκεπτικό πως αν δεν μπορεί να κερδίσει ένα ματς, τουλάχιστον να μην το χάσει. Μαχητικό πνεύμα που αποτυπώνεται σε απολογισμό πέντε ισοπαλιών στα επτά πιο πρόσφατα ματς, όπου έχει ηττηθεί μόνο μία φορά. Παραμένει βέβαια στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal και Under 1,5. Η Στεάουα έχει αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή περίοδο και εξαπολύει αντεπίθεση για να προλάβει τις πρώτες θέσεις. Έχει και ματς λιγότερα, αλλά κανένα περιθώρια για νέες γκέλες. Έξι νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Ερχεται με φόρα η Στεάουα και θα πάρει το διπλό. Αξίζει το ποντάρισμα και από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Ζάμαλεκ υποδέχεται την Αλ Μάσρι. Η Ζάμαλεκ είναι η μία εκ των δύο υπερδυνάμεων της χώρας, μαζί με την Αλ Αχλί. Πέρσι κατέκτησε τον τίτλο, φυσικά θέλει να διατηρήσει και φέτος τα ηνία. Ξεκίνησε με θετικό πρόσημο, μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία και έμφαση στην άμυνα, έχοντας δεχθεί ένα γκολ σε τρία ματς. Ο 76χρονος Πορτογάλος Ζεσουάλδο Φερέρα ανέλαβε τα ηνία στα μισά της περασμένης περιόδου, οδήγησε τους «ιππότες» στο νταμπλ και φυσικά παραμένει στο πόστο του. Η Αλ Μάσρι είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που εδρεύει στο Πορτ Σάιντ, στη διώρυγα του Σουέζ. Οι «αετοί» θέλουν απλά να είναι ανταγωνιστικοί προέρχονται από την πρωτη νίκη στη σεζόν κόντρα στην ιδίων κυβικών Ένπι, αλλά στο μοναδικό ματς π[ου έδωσε κόντρα σε τοπ αντίπαλο συνετρίβη 0-3 από την Κεράμικα Κλεοπάτρα. Προφανής επιλογή ο άσος της Ζάμαλεκ, αξίζει το ρίσκο και από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μποτοσάνι-Στεάουα 2 1,85 ή 2/2 2,80

Ζάμαλεκ-Αλ Μάσρι 1 1,90 ή 1/1 2,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr