Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΑΕΚ Λάρνακας και γκολ!

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 01:02

Η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας και τα γκολ στη Κύπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με ΑΕΚ Λάρνακας και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Ένωση Παραλιμνίου υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Ένωση είχε στοχεύσει το ματς με τον Ακρίτα αλλά και εκεί επιβεβαίωσε την προβληματική εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Ήττα από τον ουραγό που επέτεινε την εσωστρέφεια στις τάξεις της ομάδας από το Παραλίμνι. Αρνητική η εικόνα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να καλπάζει προσεγγίζοντας τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό των πρασινοκίτρινων με πιο πρόσφατη αυτή επί του πρωταθλητή Απόλλωνα Λεμεσού σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ματς. Η άμυνα αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς, μόνο ένα γκολ παθητικό σε αυτά τα τέσσερα ματς. Σε σούπερ φόρμα η ΑΕΚ, επιλέγουμε το διπλό ακόμα και από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Δόξα Κατωκοπιάς, υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακας. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Δόξα, η οποία αν και προηγήθηκε στο «Τσίρειο» της Λεμεσού υπέστη μία ακόμα ήττα στο στοχευμένο ματς με την Καρμιώτισσα. Ένας πόντος σε οκτώ ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός για την ομάδα από την Κατωκοπιά. Ο Πορτογάλος κόουτς Ρικάρντο Σέου στηρίζεται από την διοίκηση. Γκολ-γκολ και όβερ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.
Ο Ακρίτας προερχόταν από επτά σερί ήττες και δέκα ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά στο στοχευμένο παιχνίδι με το Παραλίμνι πήρε το τρίποντο που δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στους νεοφώτιστους. Η ομάδα από τον Χλώρακα θέλει να αξιοποιήσει την κάκιστη κατάσταση της Δόξας και να ντουμπλάρει τις επιτυχίες, ώστε να κερδίσει μία ακόμα θέση στην κατάταξη. Καίγεται για νίκη η Δόξα, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα. Επιλέγουμε τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ενωση Παραλιμνίου-ΑΕΚ Λάρνακας 2 1.75 ή 2/2 2,65

Δόξα Κατωκοπιάς-Ακρίτας Χλώρακας Γκολ-γκολ 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr