Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΑΠΟΕΛ και γκολ!

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 13:16

Το διπλό του ΑΠΟΕΛ και τα γκολ στην Πάφο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με ΑΠΟΕΛ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αλλά στο στοχευμένο ματς με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας πήρε σπουδαίο διπλό στο ΓΣΠ που δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στους ερυθρόλευκους. Με καλή ψυχολογία υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, όπου ζητούμενο είναι να κρατήσει ξανά καθαρή εστία, βελτιώνοντας την αμυντική λειτουργία. Θεωρητικά η ομάδα της Αμμοχώστου στοχεύει στην εξάδα. Ο ΑΠΟΕΛ ερχόταν με φόρα, βρήκε και την Ομόνοια με παίκτη λιγότερο στο ντέρμπι για μία ώρα και έκανε πάρτι στο ΓΣΠ. Εκπληκτική εμφάνιση, αποθέωση από τον κόσμο και με έξι σερί νίκες, οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν σε απόσταση βολής από την κορυφή. Όλα τα εύσημα πάνε στον κόουτς Βλάνταν Μιλόγεβιτς που αναγέννησε το κραταιό κλαμπ. Μηδέν παθητικό στην άμυνα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Σε σούπερ φόρμα ο ΑΠΟΕΛ, διπλό!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η Πάφος υποδέχεται τον Ολυμπιακός Λευκωσίας. Η Πάφος έμεινε αήττητη και στο ντέρμπι κορυφής που έδωσε στην Λάρνακα κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο Άρη Λεμεσού. Οι γαλάζιοι δεν έκαναν καλή εμφάνιση, έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως η ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά τους έβγαλε ξανά στον αφρό. Ο Βραζιλιάνος στράικερ Ζάιρο, γύρισε έπειτα από έναν μήνα από τραυματισμό και χρειάστηκε πέντε λεπτά συμμετοχής για να βάλει το γκολ της ισοφάρισης! Ούτε το ντεμπούτο του Μάκη Σεργίδη στον πάγκο ήταν αρκετό για να πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης ο Ολυμπιακός. Νωθρή εμφάνιση και ήττα με κάτω τα χέρια και στο στοχευμένο ματς με την Νέα Σαλαμίνα, γκρέμισε τους πράσινους στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έξαλλοι οι οργανωμένοι του συνδέσμου «Τακτακαλάς» θέτουν προ των ευθυνών άπαντες στους πρωτευουσιάνους. Άλλη κλάση η Πάφος, περιμένουμε όμως αντίδραση από τον Ολυμπιακό. Πληρώνουν τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ 2 1.75 ή 2/2 2,70

Πάφος-Ολυμπιακός Λευκωσίας Γκολ-γκολ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr