Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κραϊόβα και Ιντεπεντιέντε!

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 13:21

Οι νίκες της Κραίόβα στην Ρουμανία και της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν στην Κολομβία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν εκ νέου στο ταμείο

Με Κραϊόβα και Ιντεπεντιέντε!

Σε ματς για την τρίτη αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο του κυπέλλου Ρουμανίας, η Άργκες Πιτέστι υποδέχεται την Κραϊόβα. Η Άργκες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο γκρουπ με δύο σερί ισοπαλίες εκτός έδρας. Τώρα θα παίξει για πρώτη φορά στο Πιτέστι, δίχως πάντως να αγχώνεται για την διοργάνωση, αφού η προσοχή επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται ο γκολκίπερ Στρατόν και ο κεντρικός αμυντικός Τούρντα που είναι ανέτοιμοι. Δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει με ευχέρεια, αλλά παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

Η Κραϊόβα προέρχεται από πικρή ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την 1948 στο πρωτάθλημα. Τέταρτο συνεχόμενο ματς δίχως νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των φοιτητών., Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Το κύπελλο ενδιαφέρει τους κυανόλευκους, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί βασικό σχήμα. Άλλη κλάση η Κραϊόβα, θέλει το κύπελλο, μπορεί να περάσει από το Πιτέστι.

Στον επαναληπτικό τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο Κλαουσούρα 2022 της Κολομβίας, η Ντεπόρτες Περέιρα υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Στο πρώτο ματς οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε οποιαδήποτε ισοπαλία σήμερα, θα εκτελεστούν απευθείας πέναλτι. Η Περέιρα ήταν εξαιρετική στον όμιλο της στα μπαράζ. Τερμάτισε στην πρώτη θέση με τέσσερις νίκες σε έξι ματς. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός με τρεις νίκες ενώ όλα ήταν και γκολ-γκολ. Για πρώτη φορά διεκδικεί πρωτάθλημα.

Η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν είχε τον πρώτο τελικό στην έδρα της και ήθελε να πάρει σκορ που θα της έδινε ασφάλεια για την ρεβάνς, αλλά παρόλο που κυριάρχησε ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Τερμάτισε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες σε έξι ματς. Έτσι πήγε στον διπλό τελικό για το τρόπαιο. Έχει κατακτήσει έξι φορές το πρωτάθλημα με τελευταία το Απερτούρα του 2016. Είναι ποιοτικά ανώτερη, μεγαλύτερο μέγεθος από την Περέιρα, θέλει να επιστρέψει στον θρόνο. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αργκες Πιτέστι-Κραϊόβα 2 1.85 ή 2/2 2,85

Ντεπόρτες Περέιρα-Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν 2 3,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr