Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ράζα και γκολ!

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 14:38

Η νίκη της Ράζα Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο και τα γκολ στο Ρέντινγκ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Ράζα και γκολ!

Για το πρωτάθλημα στο Μαρόκο, η Ράζα Καζαμπλάνκα υποδέχεται την Μαγκρέμπ Φεζ. Η Ράζα στο πρώτο σκέλος της περιόδου υπέπεσε σε γκέλες, με συνέπεια να έχει μείνει λίγο πίσω στην κατάταξη και εσχάτως ανεβάζει εκ νέου ταχύτητες. Αυτή που την… πλήρωσε ήταν προ ημερών η ποιοτική Σουαλέμ την οποία ισοπέδωσαν οι «πράσινοι» με 4-1 εκτός έδρας. Τώρα υποδέχεται με φόρα έναν αντίπαλο στα μέτρα της στην πιο καυτή έδρα της χώρας, όπου ήδη έχει καταγραφεί σολντ άουτ για το τελευταίο ματς στο 2022.
Η Μαγκρέμπ, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες που την εκτόξευσαν στην πρώτη εξάδα. Προσέχουμε ωστόσο πως οι επιτυχίες αυτές καταγράφηκαν κόντρα στις τρεις τελευταίες ομάδες στην κατάταξη. Ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα πλέον και στην αποστολή στην Καζαμπλάνκα θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς οι «κιτρινόμαυροι». Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και σε ανάγκη βαθμών η Ράζα θα το πάρει το ματς. Για υψηλότερη απόδοση αξίζει το ρίσκο με τον άσο από ημίχρονο.

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία, η Ρέντινγκ υποδέχεται την Σουόνσι. Η Ρέντινγκ ξύπνησε αργά στο Μπέρμιγχαμ αργά και επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο αγωνιστικές (3-2). Η ομάδα του Πολ Ινς αγωνίζεται φουλ επιθετικά, δεν έχει φέρει ισοπαλία σε πέντε αγώνες και έχει μοιραστεί τους βαθμούς μόνο μια φορά σε 11 ματς. Έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 16 παιχνίδια απέναντι στη Σουόνσι. Η Σουόνσι βρέθηκε πίσω 3-0 στο Κόβεντρι αλλά κατάφερε να σώσει με επική αντεπίθεση τον πόντο (3-3). Αυτό ήταν το τέταρτο ισόπαλο ματς σε πέντε αγωνιστικές και πέμπτο σε επτά, όπου όμως δεν έχει νίκη. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει πλέον στα έξι τελευταία ταξίδια της, ενώ έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία εκτός έδρας, στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες θέλουν να τρέξουν ένα θετικό σερί, αλλά δεν… ξέρουν να αμύνονται. Και αυτή η συνάντηση αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ράζα Καζαμπλάνκα-Μαγκρέμπ Φεζ 1 (1,55) ή 1/1 (2,50)

Ρέντινγκ-Σουόνσι Γκολ-γκολ (1.85) ή Goal και Over (2,35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr