Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σεντ Ετιέν και γκολ!

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 13:14

Η νίκη της Σεντ Ετιέν και τα γκολ στο Μπράντφορντ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Σεντ Ετιέν και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Λαβάλ. Η ισοπαλία με την Καέν (1-1) στις 30 Δεκεμβρίου ήταν το τελευταίο επίσημο ματς της Σεντ Ετιέν. Αποτέλεσμα που κράτησε οριακά τον κόουτς Μπατλ στον πάγκο και στα δύο ματς που ακολουθούν θα τα παίξει όλα για την παραμονή του. Γιατί οι ιστορικοί «στεφανουά» απογοητεύουν και θα έπρεπε να είχαν καλύτερη εικόνα, διεκδικώντας την επάνοδο στο Σαμπιονά. Με γκολ-γκολ έβγαλε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία έχοντας μια ισοπαλία. Η Λαβάλ στις 30 Δελεμβρτίου έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς και ήταν η εντός έδρας ήττα με 3-0 πρωταθλήματος από την Αμιάν. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Φραπολί, δεχόμενη συνολικά οκτώ γκολ. Με no goal έβγαλε τα πέντε από τα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Μποντρί, Ντουτερτέ. Παραμένουν εκτός οι επίσης αμυντικοί Γκονσάλβες, Ταβάρες. Πολλές οι απουσίες στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων. Παίζει τα ρέστα της η ποιοτικότερη Σεντ Ετιέν και θα κερδίσει διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας. Απογειώνει την απόδοση ο άσος από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 στην Αγγλία, η Μπράντφορντ υποδέχεται την Ροτσντέιλ. Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Μπράντφορντ σε βάρος της Σάλφορντ (3-2) και διατηρείται στις θέσεις των πλέι οφ για την άνοδο. Ενισχύθηκε με τον έμπειρο επιθετικό Ματ Ντάρμπισαϊρ. Η Ροτσντέιλ έμεινε στο 1-1 με τη Νιούπορτ, δεύτερη διαδοχική ισοπαλία μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται πάντα στην προτελευταία θέση με μόλις μία νίκη στα 13 τελευταία όλων των διοργανώσεων (1-4-8). Πήρε προβάδισμα με έξοχη ομαδική ενέργεια όμως δεν μπόρεσε να το υπερασπιστεί. Καλύτερη ομάδα η Μπράντφορντ, λογικά θα κερδίσει, όμως η αμυντική της αστάθεια μπορεί να επιτρέψει σκοράρισμα και από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Πάμε στα γκολ για καλύτερη απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεντ Ετιέν-Λαβάλ 1 (2,00) ή 1/1 (3.10)

Μπράντφορντ-Ροτσντέιλ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr