Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μετς και γκολ!

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 14:22

Η νίκη της Μετς στη Γαλλία και τα γκολ στο Χέλμοντ της Ολλανδίας αποτελούν τα σημία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Μετς και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η Μετς υποδέχεται την Κεβιγί. Η Μετς έκανε σούπερ δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Νιμ και της έβαλε τέσσερα γκολ (1-4), να δεχθεί ένα και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Έφθασε τα πέντε σερί ματς αήττητη με τέσσερις νίκες η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι (έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό στο παρελθόν), έχει ανεβάσει στροφές παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι αήττητη με δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία εντός, όπου μόλις σε ένα από αυτά δέχθηκε γκολ. Μεγάλο όπλο ο Γεωργιανός Μικετάτζε που έχει βάλει οκτώ γκολ. Η Κεβιγί προηγήθηκε στο ματς με την Μπαστιά, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση σε καίριο χρονικά σημείο με το ματς να μένει στο 1-1. Προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες για την ομάδα του Εσουαφνί, όλες με σκορ 2-0. Γενικά δείχνει καλύτερη εικόνα και υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια. Υπάρχει βέβαια και ταβάνι δυνατοτήτων και φιλοδοξιών για την ομάδα από την Ρουέν που δεν στοχεύει σε άνοδο. Είναι αήττητη με τρεις νίκες στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, όπου μόνο σε ένα από αυτά δέχθηκε γκολ, ενώ τα τέσσερα ήταν under. Άλλη κλάση και κίνητρο η Μετς. Άσος!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Χέλμοντ υποδέχεται την Μπρέντα. Θετική επιστροφή στην δράση για την Χέλμοντ που δεν πτοήθηκε από το λάθος του τερματοφύλακα Χαβεκοτ, στην επανάληψη ανέβασε ταχύτητα και απάντησε στην Φένλο (1-1). Ο νέος τεχνικός Πέετερς κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς χρειάστηκε να παρατάξει μια πειραματική σύνθεση λόγω απουσιών και άπαντες στις τάξεις της ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια. Η Μπρέντα βρέθηκε να χάνει από το ξεκίνημα του ματς, αλλά έδειξε αντοχές και ανέτρεψε το σκορ με την Αϊντχόφεν Β’ (2-1). Πρώτη νίκη με τον υπηρεσιακό Τον Λόκχοφ στον πάγκο αλλά μόλις τρίτη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές σε μια σεζόν που εξελίσσεται προβληματικά και φέτος. Την περασμένη Τρίτη απέκλεισε στην παράταση την ΦΚ Αϊντχόφεν και προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου. Ομάδες που βάζουν και δέχονται τέρματα. Επιλέγουμε τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μετς-Κεβιγί 1 (2.10)

Χέλμοντ-Μπρέντα Γκολ-γκολ και over (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr