Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1, άνετη επικράτηση! [vid]

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 21:23

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη 3η συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1, άνετη επικράτηση! [vid]

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, επικράτησε 3-1 των Ηπειρωτών, τριτώνοντας έτσι τις νίκες τους στο πρωτάθλημα.

Μετά τη Κηφισιά και τον Άρη, σειρά είχε ο ΠΑΣ για να ηττηθεί από τους ερυθρόλευκους. Τα πάντα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο ήταν στείρο και άχρωμο. Η ομάδα του Καρβαλιάλ, άργησε, αλλά βρήκε τον τρόπο να σπάσει την αμυντική λειτουργία των μαχητικών Ηπειρωτών.

Ο Ντόη έλυσε τον γόρδιο δεσμό του ΠΑΣ με σουτ εκτός περιοχής στο 57ο λεπτό, ενώ ο Φραν Ναβάρο στο 65' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό. Οι Ηπειρώτες μείωσαν στο 76' με εκτέλεση πέναλτι του Κόντε, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Τούτου. Ο Γιόβετιτς "κλείδωσε" το τρίποντο στο 90+3'.

Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει να δει την εξέλιξη του αποψινού ντέρμπι στη Τούμπα και εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι που έχει να δώσει με το τριφύλλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Όρτα, Έσε, Φορτούνης, Μασούρας, Μαρτίνς, Ναβάρο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Ροσέρο, Μπάλαν, Τζίμας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.