Ποδόσφαιρο

Άρης - Παναιτωλικός 0-0: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε! [vid]

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 21:09

Ο Άρης δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. 

Άρης - Παναιτωλικός 0-0: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε! [vid]

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά οι κίτρινοι πήραν τη πρόκριση στον τελικό.

Χάρη στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού ο Άρης πήρε τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Εκεί θα δώσει τη παρουσία του μετά από το 2010 σε έναν μεγάλο τελικό.

Το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από καθοριστικό και τον έστειλε στον τελικό της 18ης Μαίου. Ο Άρης είχε να αντιμετωπίσει την εξαιρετική άμυνα του Παναιτωλικού αλλά και τη πίεσή του στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ανέβηκε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έγινε επικίνδυνος αλλά χωρίς κάποια μεγάλη φάση. Το πρώτο ημίχρονο το σπατάλησε προσπαθώντας να αμυνθεί και να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Εν τέλει ο Άρης κράτησε το πολυπόθητο αποτέλεσμα και πλέον πανηγυρίζει. Μεγάλος του στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του θεσμού και η απόκτηση εντός τροπαίου μετά από 54 χρόνια.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (90’ Ροζ), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (59’ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, (79’ Σαβέριο), Ζαμόρα (90’ Ζουλ), Μορόν (79’ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Ταμπίτζε, Ντουάρτε Μ., Μλάντεν (79’ Λομονόκο), Μαυρίας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες (79’ Τσιγγάρας), Ντουάρτε Φ. (60’ Χουάνπι), Καρέλης (60’ Πέδρο) και Σενγκέλια (72’ Βελάσκεθ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr