Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Φερεντσβάρος

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 11:33

Η Σλόβαν κοντράρεται με την Φερεντσβάρος σε μια αναμέτρηση που… υπόσχεται γκολ και τα πονταρίσματα τερμάτων περνάνε σε πρώτο πλάνο. 

Προκριματικά Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Φερεντσβάρος

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Α' ματς: Φερεντσβάρος – Σλόβαν 1-2
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νικης της Φερεντσβάρος με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής με Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν) ή Ζυρίχη (Ελβετία).

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν ενεπλάκη σε ματς με εκπληκτικό ρυθμό στην έδρα της Φερεντσβάρος, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και παρά το ότι δέχθηκε πρώτη γκολ και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο, όχι μόνο βρήκε την ισοφάριση, αλλά πήρε και τη νίκη με το ασύλληπτο τελείωμα του Μπαργκεσιάν «χτυπώντας» στο φινάλε (86’). Περισσεύει ο ενθουσιασμός, στη χρονιά κατά την οποία διαθέτει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία της. Για το πρωτάθλημα Σλοβακίας, διέλυσε (4-0) στην Τρεντσίν.

Τα… γνωστά
Εκτός δράσης παραμένουν οι Σούλα (τ. 9 συμ.), Ράμπιου (μ. 25/4), ενώ ο Λούκας (α. 6/0) βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου και δεν υπολογίζεται για ακόμη ένα ματς.

Φερεντσβάρος

Η Φερεντσβάρος δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη στο αμυντικό κομμάτι και παρά το ότι προηγήθηκε της Σλόβαν, «κατάφερε» εν τέλει να μείνει με άδεια χέρια. Η ομάδα από την Ουγγαρία θεωρούταν το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο τώρα καλείται να την πάρει υπό δύσκολες συνθήκες στη Σλοβακία. Ο Ρώσος τεχνικός Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για τις δυνατότητες των παικτών του, αλλά ενδεχόμενος αποκλεισμός θα φέρει… τριγμούς στις τάξεις της. Το νέο πρωτάθλημα Ουγγαρίας αρχίζει την Κυριακή.

Αγωνία για Μαέ
Ο βασικότατος επιθετικός Μαέ (21/13, πέρυσι) δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος αν και ταξίδεψε με την αποστολή στην Σλοβακία. Εκτός δράσης παραμένουν για ακόμη ένα ματς οι Μπέσιτς (μ. 20/1), Σίγκερ (μ. 3/0), Γκάβριτς (μ. 10/0), δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος αμυντικός Τελάντερ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3 3.3 2.1 1.85 1.74 1.3 2.9 1.62 2.02 1.6 1.24 1.31
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Φερεντσβάρος / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν θα.. μπλέξουμε με σημείο, περιμένουμε ματς με γκολ όπως και στον πρώτο αγώνα και θα κρατήσουμε το αμφίτερμα (1.75), που μπορεί να συνδυαστεί και με over (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr