Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Ανοιχτά παιχνίδια με γκολ και θέαμα!

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 09:24

Γκολ και θέαμα αναμένεται να προσφέρει σήμερα το κύπελλο Γερμανίας, με ωραίες μάχες και από τις δύο μεγάλες κατηγορίες, αλλά και όχι μόνο! 

Κύπελλο Γερμανίας: Ανοιχτά παιχνίδια με γκολ και θέαμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Γερμανίας.

Moνά παιχνίδια για τον δεύτερο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση. Αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Χωρίς VAR.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ - ΣΑΛΚΕ

Μετά την μέτρια εκκίνηση στην χρονιά με δυσκολία στο γκολ η ομάδα του κόουτς Χούρτσελερ πετάει. Μέσα σε όλες τις δυσκολίες κράτησε το αήττητο και είναι μόνη πρώτη στην δεύτερη κατηγορία. Δυνατή έδρα όπου έχει ήδη νικήσει φέτος την Σάλκε στα τέλη Σεπτέμβρη (3-1). Αήττητη για εννέα αγώνες στο γήπεδό της (5/4/0) σε όλες τις διοργανώσεις καθώς έρχεται από 2-1 νίκη με την Καρλσρούη. Υπάρχουν απουσίες αλλά, συνηθισμένες. Ο αναπληρωματικος τερματοφύλακας Άλερς και ο δεξιός μπακ Γκούντερ. Πάντα εκτός ο Σκωτσέζος ακραίος επιθετικός Μπανκς (3 ματς).

Η Σάλκε βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πιθανότατα το κύπελλο είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του νέου προπονητή Κάρελ Χέραρτς. Στο πρωτάθλημα είναι στην επικίνδυνη ζώνη. Έρχεται από δύσκολο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με το Αννόβερο αλλά την πρώτη νίκη μετά από σαράντα ημέρες με 3-2. Μακριά από το γήπεδό τους οι “βασιλικοί μπλε” έχουν χάσει τρεις συνεχόμενους αγώνες. Τιμωρημένος για την αναμέτρηση είναι ο κεντρικός μέσος Τέμπελμαν (10 ματς/1 ασίστ). Τραυματίες ο τερματοφύλακας Μίλερ (7 ματς), ο μπακ Μπρούνερ (6 ματς) και ο στόπερ Γκράιμλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που είχαν κοινούς στόχους αλλά δεν τα έχουν καταφέρει στον ίδιο βαθμό μέχρι στιγμής. Συνήθως προσφέρουν γκολ, αν σκεφτεί κανείς πως σίγουρα θα έχουν και το μυαλό τους στο κύπελλο. Goal/goal & over 2.5 (1.80).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΙΨΙΑ

Η Βόλφσμπουργκ μοιάζει να έχει χάσει την ενέργεια που είχε στην αρχή της χρονιάς. Τις τελευταίες εβδομάδες τα αποτελέσματα δεν είναι καλά στο πρωτάθλημα. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες φέτος σε τέσσερις αγώνες (3/0/1) και όλες οι αναμετρήσεις της ομάδας του Κόβατς φέτος έχουν λήξει στα 2-3 γκολ. Έρχεται από ματς πρωταθλήματος εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ και ήττα 3-2 με ανατροπή του σκορ. Στομαχικές διαταραχές καθιστούν δύσκολη την συμμετοχή του στόπερ Γεντς (3 ματς/1 ασίστ). Εκτός ο μπακ Ροτζέριο (4 ματς) και ο επιθετικός Νμέτσα (1 ματς/1 γκολ).

Ο Μάρκο Ρόζε αναγκάστηκε να φτιάξει μια επίθεση από την αρχή και η ομάδα ανταποκρίνεται άψογα. Η Λειψία έχει κάνει καλή εκκίνηση σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη αλλά η αμυντική αστάθεια της έχει στοιχίσει μερικές φορές. Στο πρωτάθλημα είχε παιχνίδι εντός έδρας με την Κολωνία και την διέλυσε 6-0. Εκτός έδρας μετράει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Μόλις επέστρεψε από πρόβλημα στο γόνατο τώρα θα μείνει εκτός για εβδομάδες με πρόβλημα στον ώμο ο Ντάνι Όλμο (7 ματς/6 γκολ/1 ασίστ). Εκτός ο στόπερ Ορμπάν (4 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λειψία κάθε χρόνο έχει στόχο το κύπελλο, οπότε κάθε φορά παίρνει στα σοβαρά τον θεσμό. Οι λύκοι είναι αξιόλογοι και ανταγωνιστικοί. Ίσως ανοίξει το ματς με τα κενά και τα ροτέισον που θα έχουν οι ομάδες. Over 2.5 (1.60).

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Στην Μπούντεσλιγκα έχει κάνει ήδη όσες νίκες έκανε πέρσι καθώς με τον Ζεμπάστιαν Χένες έχει αλλάξει εντυπωσιακά την εικόνα της. Έχει ήδη νικήσει φέτος την Ουνιόν Βερολίνου με 3-0 εκτός έδρας αλλά ο πρώτος σκόρερ Γκιρασί έπαιζε. Χωρίς αυτόν, δεν είχε κακή εικόνα αλλά, ηττήθηκε εντός με 3-2 από την Χόφενχαϊμ μόλις η δεύτερη ήττα εντός με κόουτς τον Χένες (6/3/2). Το μεγάλο πρόβλημα φυσικά είναι η απώλεια του σούπερ-σκόρερ Γκιρασί (9 ματς/15 γκολ/2 ασίστ) λόγω τραυματισμού. Απουσιάζουν μόνιμα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπρέντλοβ και ο διεθνής δεξιός μπακ-χαφ Βάγκνομαν.

Ο κόσμος μετά την ήττα στο Champions League με τη Νάπολι έκανε κουβέντα με τους παίκτες. Ενθαρρυντική, σε αντίθεση με ότι περίμεναν πολλοί μετά από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Έχει χάσει δέκα συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Πρώτη φορά βρίσκεται σε τέτοια κρίση από την ημέρα που ανέλαβε ο Ουρς Φίσερ. Έρχεται από εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την Βέρντερ Βρέμης και νέα ήττα με 2-0. Λόγω τραυματισμού είναι εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ντούκι (12 ματς/1 γκολ). Τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα ο επιθετικός Φοφανά (11 ματς/1 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στουτγκάρδη είναι σε καλό μομέντουμ σε αντίθεση με την Ουνιόν. Πολλά τα προβλήματα στην ομάδα του Βερολίνου, δεν νομίζουμε πως θα βελτιωθεί σήμερα. 1 (1.70).

ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Η ομάδα του Ντιρκ Σούστερ είναι από τις καλές ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και στο γήπεδό της σίγουρα επικίνδυνη για να κάνει την έκπληξη. Η αμυντική αστάθεια είναι το μεγάλο πρόβλημα. Πολλά αμυντικα λάθη στοιχίζουν όπως και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής όταν το 3-1 απέναντι στο Αμβούργο κατέληξε σε 3-3. Μετράει εννέα συνεχόμενα Goal/Goal ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ο μπακ Πούχατς (10 ματς/1 γκολ/3 ασίστ) και ο βασικός επιθετικός Άχε (10 ματς/6 γκολ) είναι τα σημαντικότερα προβλήματα του κόουτς Σούστερ.

Η Κολωνία πασχίζει να βρει καλή ψυχολογία. Μόλις δεχτεί ένα γκολ η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ καταρρέει αυτή τη στιγμή και αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος οπου ηττήθηκε 6-0 από την Λειψία. Κακή εικόνα μετά το πρώτο γκολ και καμία νίκη εκτός έδρας σε έξι αγώνες για το πρωτάθλημα (0/2/4). Ακόμη και στον προηγούμενο γύρο χρειάστηκε παράταση για να αποκλείσει την δεύτερης κατηγορίας Όσναμπρικ. Μετα από δύο σερί ματς με την ίδια ενδεκάδα λογικά θα κάνει αλλαγές ο Μπάουμγκαρτ. Λείπει μόνο ο κεντρικός μέσος Κρίστενσεν (1 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μυρίζει γκολ το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με ιδιαίτερη ευκολία. Ειδικότερα οι γηπεδούχοι. Over 2.5 (1.60).

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Πριν την εκκίνηση της σεζόν στην τρίτη κατηγορία ήταν από τα φαβορί για την άνοδο αλλά άργησε να πάρει μπρος. Άλλαξε προπονητή και η βελτίωση έρχεται τώρα υπό τις δοηγίες του κόουτς Κνιάτ. Υποδέχτηκε την Ίνγκολσταντ για το πρωτάθλημα και τη νίκησε με 4-0 για να πάρει κι άλλο θάρρος. Έχει φτιάξει ένα καλό σερί με αποτελέσματα αυτή τη στιγμή καθώς είναι αήττητη για τέσσερα παιχνίδια (3/1/0). Επιστρέφει στην αποστολή ο τιμωρημένος στο πρωτάθλημα Μπουζεγιάμπ (15 ματς/2 γκολ/2 ασίστ). Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού για τον κόουτς Κνιάτ.

Από το Αμβούργο του Τιμ Βάλτερ τα περιμένεις όλα. Το Αμβούργο είναι σίγουρα από τα φαβορί για άνοδο στην Μπούντεσλιγκα. Έχει την ποιότητα επιθετικά να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα αλλά εκτός δεν έχει νίκη με τις τρεις ομάδες που φέτος ανέβηκαν στην δεύτερη κατηγορία (0/1/2). Είχε δύσκολο ματς εκτός με την Κάιζερσλαουτερν και έκλεψε την ισοπαλία 3-3. Μεγάλο πρόβλημα αμυντικά η απουσία του στόπερ Σόνλαου (2 ματς). Τραυματίες ο μπακ Φαν ντερ Μπρεμπτ (11 ματς/2 ασίστ), ο μέσος Ρέις (8 ματς/1 γκολ/2 ασίστ) και ο ακραίος Ντομπέ (11 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και το Αμβούργο είναι το φαβορί εδώ, η Μπίλεφελντ είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Goal/goal (1.53).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΑΙΝΤΕΝΧΑΙΜ

Άλλαξε πολλά το καλοκαίρι με σημαντικούς παίκτες και ηγέτες να αποχωρούν. Χτίζεται από την αρχή και αυτό θέλει υπομονή. Η ομάδα του Γκεράρντο Σεοάνε είναι ασταθής αλλά έρχεται από νίκη 2-1 απέναντι στην ομάδα με την οποία θα παίξει ξανά, στο ίδιο γήπεδο, για το κύπελλο. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal και Over 2,5. Δεν έχει κρατήσει το μηδέν φέτος αμυντικά στο πρωτάθλημα. Τραυματίες οι στόπερ Ιτακούρα (8 ματς/2 γκολ), Γιάντσκε (3 ματς), ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν (3 ματς). Δύσκολο να παίξει ο φορ Τζόρνταν (9 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

Νεοφώτιστη ομάδα στην Μπούντεσλιγκα δίχως κόμπλεξ όμως. Η Χάιντενχαϊμ παίζει παντού το παιχνίδι της και κανείς δεν θα της αλλάξει τον τρόπο. Με δεκαέξι χρόνια προπονητή τον Φρανκ Σμιντ δύσκολο να αλλάξει φυσικά. Έπαιξε με το επιθετικό στυλ και έχασε 2-1 στο Μπορούσια Παρκ την αγωνιστική που πέρασε αλλά το πάλεψε το ματς. Πρώτη φορά φέτος χάνει τρία σερί ματς στην πρώτη μίνι κρίση της σεζόν. Ο κόουτς Σμιντ δεν έχει προβλήματα με τους βασικούς παίκτες του. Μοναδική απώλεια είναι ο κεντρικός αμυντικός Κέλερ (2 ματς) λόγω τραυματισμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόλις πριν λίγες ημέρες έπαιξαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Δεν θα έχουν αλλάξει και πολλά από εκείνη την ημέρα. Σε ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και σήμερα, ειδικά αφού αφορά την διοργάνωση του κυπέλλου. Goal/goal & over 2.5 (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr