Λαβράκιας

Σε υψηλές τιμές η Ρόδεραμ

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 13:35

Για την εμβόλιμη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, η Ρόδεραμ φιλοξενεί την Κόβεντρι.

Σε υψηλές τιμές η Ρόδεραμ

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν και κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία εκτός κόντρα στην Σαουθάμπτον, βγάζοντας μαχητικότητα και πίστη ότι μπορεί να υπάρξει βελτίωση στην εικόνα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ξεκάθαρος στόχος φυσικά η εκμετάλλευση της έδρας από εδώ και πέρα, για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η Κόβεντρι δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, σπανίως κρατάει το μηδέν στην εστία της και δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Με τα παραπάνω δεδομένα, η απόκλιση στις αποδόσεις είναι μεγάλη, με τον άσο να ξεπερνάει κατά πολύ τον τριπλασιασμό και σίγουρα να αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Επίσης για ένα πιο ειδικό στοίχημα στον συγκεκριμένο αγώνα, μπορεί να επιλεχτεί η μη ήττα της Ρόδεραμ (1Χ διπλή ευκαιρία) και να συνδυαστεί παράλληλα με το αμφίσκορο καθώς και οι δυο ομάδες, είναι εξαιρετικά ευάλωτες αμυντικά.

Ρόδεραμ-Κόβεντρι 1 (3.60)

Ρόδεραμ-Κόβεντρι 1Χ+G (3.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr