Λαβράκιας

Διπλό από ημίχρονο η Ρόμα

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 08:12

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Φροζινόνε.

Διπλό από ημίχρονο η Ρόμα

Με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο, η Ρόμα προσπαθεί να κρατηθεί κοντά στην 4αδα για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μεσοβδόμαδα έφερε 1-1 εκτός με την Φέγενορντ για το Γιουρόπα Λιγκ και σίγουρα θα έχει το μυαλό της και στον επαναληπτικό, αλλά παράλληλα δεν υπάρχουν περιθώρια στο πρωτάθλημα για απώλειες ειδικά από ομάδες χαμηλότερης δυναμικής.

Η Φροζινόνε σίγουρα δεν αποτελεί μεγαθήριο, έχει τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα (το χειρότερο παθητικό στην κατηγορία) και παρά την κούραση της Ρόμα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το διπλό αξίζει στις τιμές που προσφέρεται.

Φροζινόνε-Ρόμα 2/2 (2.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr