Μάκης Κασσαλιάς

Αρωμα τερμάτων στο Ασάνε

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 13:56

Στη Β’ Νορβηγίας η στοιχηματική βάση της Δευτέρας

Αρωμα τερμάτων στο Ασάνε

Η δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας είναι το στοιχηματικό μου «φετίχ» και αρχικά επιλέγω τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Ασάνε-Ρανχάιμ. Η άμυνα αποτελεί άγνωστο όρο για την Ασάνε, που ότι καλό το πετυχαίνει μέσω της επίθεσης. Το μεγαλύτερο παθητικό του πρωταθλήματος έχουν οι γηπεδούχοι, δεχόμενοι πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο. Η Ρανχάιμ έχει και αυτή επιθετικές αρετές, όχι όμως και την καλύτερη αμυντική λειτουργία. Πάντα δέχεται γκολ η Ασάνε, συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της Ρανχάιμ, προφανής επιλογή τα πολλά τέρματα.

Στην OBOS-Ligaen μου αρέσει και το καλοπληρωμένο διπλό στο Σκέιντ-Σόγκνταλ. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας, με τους γηπεδούχους που επέστρεψαν φέτος στην δεύτερη κατηγορία να αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις οκτώ ήττες που έχουν υποστεί σε εννιά αγωνιστικές. Η Σόγκνταλ δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά σε κάθε περίπτωση υπερτερεί αγωνιστικά και χρειάζεται τους βαθμούς ώστε να μείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Ασάνε-Ρανχάιμ G&over 2.00
Σκέιντ-Σόγκνταλ 2 2.50

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr