Στέφανος Γιωτάκης

Έδρα «φρούριο» το Μόντρεαλ!

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023 - 00:45

Σε δύο άσους κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου όπου ακολουθώ φόρμα και αριθμούς και εμπιστεύομαι γηπεδούχους.

Έδρα «φρούριο» το Μόντρεαλ!

Ξεκινώ με την «μικρή» κατηγορία της Νορβηγίας και τον λογικό άσο της Κρίστιανσουντ κόντρα στη Χοντ. Βίοι αντίθετοι φέτος για τις δύο ομάδες όπως μαρτυρούν και οι θέσεις της στον βαθμολογικό πίνακα καθώς οι γηπεδούχοι δεν αποχωρίζονται τις πρώτες θέσεις χάρη κυρίως στην έδρα τους. Η Κριστιανσουντ μετρά 4-1-0 μπροστά στο κοινό της και εντυπωσιάζει επιθετικά καθώς έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι κινούνται στην μετριότητα όπως αναμενόταν και δεν πείθουν μπορούν να… αντέξουν σε μια από τις πιο δυνατές έδρες. Ο άσος με συνδυαστικό over πληρώνει στο 2.20.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Στο MLS, θα εμπιστευθώ αρχικά το Μόντρεαλ κόντρα στην προβληματική Νιου Γιορκ Σίτι. Οι Καναδοί έχουν βρει τα πατήματα τους εσχάτως προερχόμενοι από ένα αήττητο τριών αγωνιστικών χωρίς να δεχτούν γκολ, ενώ εντυπωσιάζουν εντός έδρας όπου μετρούν οκτώ κολλητές νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ. Η Σίτι προβληματίζει από την άλλη, συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία προβληματίζει βάσει στόχων. Ο άσος στο 2.20 έχει τύχη.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Κρίστιανσουντ – Χοντ 1 & Over 2.18
Μόντρεαλ –Νιου Γιορκ Σίτι 2.32

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr