Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στη Μπρατισλάβα και Ντουνάισκα!

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 13:28

Η νίκη της Ντουνάισκα Στρέντα και τα γκολ στην Μπρατισλάβα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στη Μπρατισλάβα και Ντουνάισκα!

Για το πρωτάθλημα της Σλοβακίας, η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται την Ζλάτε Μοράβτσε. Η Σλόβαν έδειξε χαρακτήρα και έβγαλε άμεσα αντίσταση στην σπάνια ήττα της από την Ζίλινα. Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ρουζομπέροκ θα μπορούσε να κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ αν οι επιθετικοί της ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός. Διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και αδυναμίες στα μετόπισθεν. Η πλέον επιθετικογενής ομάδα στην Σλοβακική Λίγκα είναι η Ζλάτε Μοράφτσε. Αρέσκεται στη δημιουργία, σκοράρει με μεγάλη άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά παραμένει ευάλωτη στα μετόπισθεν. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Εμφανώς βελτιωμένη έπειτα από το μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν, τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων. Θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα αν βελτίωνε την άμυνα. Γκολ και θέαμα αναμένουμε στην Μπρατισλάβα!

Για το πρωτάθλημα της Σλοβακίας, η Ντουνάισκα Στρέντα υποδέχεται την Ρουζομπέροκ. Η Ντουνάισκα εξαπολύει επίθεση για να προλάβει την Σλόβαν Μπρατισλάβα στην μάχη για τον τίτλο. Σε εξαιρετική κατάσταση εσχάτως, μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ στα επτά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός είναι έξι νίκες και μία ισοπαλία. Οι «κυανοκίτρινοι» μάλιστα έχουν βελτιώσει και τις αμυντικές επιδόσεις τους, κρατώντας καθαρή εστία στα δύο πιο πρόσφατα ματς. Είχαν προηγηθεί τέσσερα σερί ματς με γκολ-γκολ και over. Η Ρουζομπέροκ διάγει περίοδο αγωνιστικής κοιλιάς, όπως αποτυπώνεται στο σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη. Τις τρεις μαζεμένες ισοπαλίες διαδέχθηκε η δίκαιη ήττα από την ποιοτικά ανώτερη πρωτοπόρο Σλόβαν που έριξε πιο χαμηλά στην κατάταξη τα «ρόδα». Δεν έχουν το εύκολο γκολ οι «οράνιε», που προσπαθούν να αντιπαρέλθουν ο μειονέκτημα μέσω της αξιόπιστης άμυνας. Τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under, τα πέντε εξ’ αυτών και No Goal. Σε καλύτερη κατάσταση η Ντουνάισκα, κυνηγά τίτλο και μπορεί να κερδίσει την Ρουζομπέροκ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ζλάτε Μοράφτσε Γκολ-γκολ και over 2,25

Ντουνάισκα Στρέντα-Ρουζομπέροκ 1 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr