Ειδήσεις

Η Αποστολή του Παναθηναικού για το ντέρμπι

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 16:04

Ο Παναθηναικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Για το μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι στην Λεωφόρο απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Η Αποστολή του Παναθηναικού για το ντέρμπι

Στο στρατόπεδο του Παναθηναικού, είναι ανυπόμονοι για αυτό το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Αφού στοχεύουν στη νίκη, με αποτέλεσμα να παραμείνουν κοντά στην προνομιούχο τετράδα και το Ευρωπαικό εισιτήριο για το ερχόμενο Europa Conference League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στη πολύ ευχάριστη χαρά, καθώς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του, σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους, εκτός των Βιαγιαφάνες, Βαγιαννίδη, αλλά και του Αιτόρ. Όπου συνέχιζαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ενώ θα λείψει και ο Χουανκάρ, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι η αποστολή θα απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βελέθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάννης, Χατζηθεοθωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αιτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.