Οδηγός Στοιχήματος

Ψάχνεις Προγνωστικά Ποδοσφαίρου που θα σε Πάνε Ταμείο;

Ένα επιτελείο συντακτών με πολυετή εμπειρία προσφέρει ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου για κάθε ειδική και… περίεργη επιλογή σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το www.tostoixima.gr παραθέτει καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος από τις πιο «φανταχτερές» λίγκες μέχρι και τα λιγότερο διαφημισμένα πρωταθλήματα.

Γιατί χρειάζεσαι τις Αναλύσεις και τα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου;

Οι αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου είναι πάντα η πυξίδα σου που θα σε οδηγήσει στο ποντάρισμα. Αφού, λοιπόν, τσεκάρεις το κουπόνι ΟΠΑΠ και τις αποδόσεις, τώρα ήρθε η ώρα να βουτήξεις στα ρεπορτάζ των αγώνων που κέντρισαν την προσοχή σου.

Η σωστή μελέτη στις αναλύσεις αγώνων είναι εξαιρετικής σημασίας στην αέναη «μάχη» εναντίον των μπουκ. Μπορεί να μην εγγυάται 100% την επαλήθευση στο κάθε ποντάρισμά σου, αλλά εκτοξεύει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Και βέβαια, βοηθάει μακροπρόθεσμα στο να έχεις μια πιο σφαιρική εικόνα των ομάδων που επιλέγεις να ποντάρεις, υπέρ ή κατά.

Από τι Εξαρτάται το Αποτέλεσμα ενός Αγώνα Ποδοσφαίρου;

Η έκβαση ενός αγώνα μπορεί να επηρεαστεί από αμέτρητες παραμέτρους, όπως είναι:

 • Οι αρχικές συνθέσεις που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές.
 • Οι ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν εξαιτίας τραυματισμών, τιμωρίας κ.α.
 • Η προϊστορία του αγώνα που έχουμε βάλει στο κάδρο.
 • Τυχόν σερί.
 • Η φόρμα των ομάδων που ποντάρουμε.

Φυσικά, σημαντικοί μπορεί να αποδειχτούν και δευτερεύοντες παράγοντες, όπως:

 • Η χρήση ή μη του VAR.
 • Η απόσταση που διανύει ο εκάστοτε φιλοξενούμενος.
 • Οι καιρικές συνθήκες.

Επομένως, το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις είναι να είσαι όσο πιο ΣΩΣΤΑ ενημερωμένος γίνεται! Μην ξεχνάς λοιπόν ότι οι αναλύσεις στοιχήματος είναι το πιο σημαντικό σου όπλο.

Βρες Τα Πληρέστερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου Εδώ

Τα προγνωστικά ποδοσφαίρου αφορούν στο μεγαλύτερό τους κομμάτι τα σημεία (1-Χ-2), τα over/under στα γκολ, τα GG/NG και τα σύνολα τερμάτων, όμως δεν εξαντλούνται σε αυτά. Γίνεται πολύ μεγάλος τζίρος καθημερινά σε συνδυαστικά στοιχήματα όπως ημίχρονο-τελικό, ακριβές σκορ και χάντικαπ (ευρωπαϊκά & ασιατικά).

Για όλα αυτά, μπορείς να ενημερωθείς στο www.tostoixima.gr, όπου η συντακτική μας ομάδα καθημερινά προσφέρει τα πληρέστερα ρεπορτάζ αγώνων.

Στο ρεπορτάζ αρχικά βλέπουμε τι έκανε η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι, το αποτέλεσμα και ποια ήταν η εικόνα της. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθείς διεξοδικά για το τελευταίο ματς.

Εξίσου σημαντικά είναι και τα αγωνιστικά νέα, όπως οι ενδεχόμενες επιστροφές/απουσίες ποδοσφαιριστών και σε ποιο βαθμό αυτοί επηρεάζουν το παιχνίδι της ομάδας τους.

Η σύγκριση αποδόσεων αποτελεί ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του παίκτη, τσεκάροντας την πορεία κάθε απόδοσης από τις στοιχηματικές εταιρίες. Πιο συγκεκριμένα σε ποια τιμή «άνοιξε», πως κυμάνθηκε στην πορεία και σε ποια απόδοση κατέληξε με τη σέντρα του αγώνα.

Και πάμε στο δια ταύτα, δηλαδή την εκτίμηση. Αφού, λοιπόν, έχεις συγκεντρώσει και μελετήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, κοιτάζεις το προγνωστικό του ειδικού. Η εκτίμηση του tipster στις αναλύσεις αγώνων είναι ουσιαστικά ο απολογισμός του συντάκτη για το ματς, δίνοντας την τελική του πρόβλεψη και αναλύοντας τους λόγους που κατέληξε σε αυτή. Στην τελική εκτίμηση αναφέρεται και η στοιχηματική εταιρία η οποία προσφέρει την απόδοση που επιλέγουμε.

Τέλος, πέραν από τις καθημερινές αναλύσεις στοιχήματος, υπάρχουν οι στήλες προγνωστικών των tipsters μας που παραθέτουν τις προτάσεις τους και βοηθούν τον αναγνώστη να κάνει τις τελικές του επιλογές.

Θέλεις να ενημερωθείς τώρα για τις τελευταίες αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου;

Κάνε κλικ εδώ: https://www.tostoixima.gr/article/prognwstika/football

Παίξε το καλύτερο στοίχημα κάθε μέρα!

Τι είναι η Γκανιότα και Πώς θα την Κερδίσεις;

Σίγουρα έχεις ακούσει τον όρο γκανιότα, αν παίζεις στοίχημα. Έχεις καταλάβει, όμως, τι ακριβώς σημαίνει και πώς επηρεάζει το παιχνίδι σου;

Αν όχι, μην ανησυχείς, γιατί μόλις βρήκες τον απόλυτο οδηγό για τη γκανιότα. Ήρθε η ώρα να μάθεις:

 • Τι ακριβώς είναι και τι εξυπηρετεί;
 • Πώς μπορείς να την υπολογίσεις;
 • Πόσο σημαντική είναι στο στοίχημα;
 • Πώς να κινηθείς για να την κερδίσεις;

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι η Γκανιότα;

Ο απλούστερος δυνατός ορισμός για τη γκανιότα είναι: το ποσοστό κέρδους του bookmaker. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, είναι το σίγουρο κέρδος του bookmaker -δηλαδή της στοιχηματικής- στην αγορά ενός παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το τελικό σκορ.

Γιατί υπάρχει η Γκανιότα;

Γιατί πολύ απλά, αν δεν υπήρχε, οι στοιχηματικές εταιρείες δεν θα μπορούσαν να έχουν κέρδος. Με τη γκανιότα, λοιπόν, οι στοιχηματικές εξασφαλίζουν ότι θα είναι κερδισμένες ανεξαρτήτως αποτελέσματος του παιχνιδιού, θεωρώντας ότι τα ποσά που έχουν πονταριστεί από τους παίκτες στα τρία σημεία (1-Χ-2) αποδίδουν το ίδιο κέρδος. Με λίγα λόγια, οι στοιχηματικές βγαίνουν κερδισμένες, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Γιατί είναι σημαντική η Γκανιότα για σένα;

Το ερώτημα είναι πώς ακριβώς επηρεάζει η γκανιότα εσένα που παίζεις στοίχημα. Η γκανιότα είναι πολύ σημαντική, γιατί όσο μεγαλύτερη είναι τόσο μικρότερο θα είναι το κέρδος για σένα.

Όταν είναι υψηλή, σημαίνει ότι οι αποδόσεις θα είναι μικρότερες και το αντίστροφο. Δηλαδή όσο πιο χαμηλή είναι η γκανιότα, τόσο πιο υψηλές θα είναι οι αποδόσεις και το πιθανό κέρδος για σένα.

Πώς υπολογίζεται η Γκανιότα;

Είναι σημαντικό να έχεις μια γενική εικόνα για το πώς υπολογίζεται η γκανιότα, γιατί έτσι θα μπορείς να επιλέγεις τα παιχνίδια που έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Υπάρχουν διάφοροι μαθηματικοί τύποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να την υπολογίσεις. Αλλά ας δούμε τον πιο δημοφιλή, που είναι και ο πιο ακριβής. Απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα:

Μαθηματικός τύπος υπολογισμού γκανιότας

https://drive.google.com/drive/folders/1AUmCoNSqHSCtL8LaIBbdhCVxXJMwg5Uz

Αλλά για να σου εξηγήσουμε και τι βλέπεις:

 • ΑΠ1 είναι η απόδοση του άσσου.
 • ΑΠΧ είναι η απόδοση της ισοπαλίας.
 • ΑΠ2 είναι η απόδοση του διπλού.

Υπολογισμός Γκανιότας - Παράδειγμα

Ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα σ’ αυτόν τον τύπο, για να καταλάβουμε. Έστω ότι για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, οι αποδόσεις είναι:

 • 2,05 άσσος
 • 3,25 ισοπαλία
 • 3,5 διπλό

Τότε, σύμφωνα με τον παραπάνω τύπο, θα κάνουμε τις εξής πράξεις:

1 – 1 / (1 / 2,05 + 1 / 3,25 + 1 / 3,5) = 0,075

Τώρα, προκειμένου να έχουμε το αποτέλεσμα σε ποσοστό, πολλαπλασιάζουμε το 0,075 με το 100 και το αποτέλεσμα είναι 7,5.

Δηλαδή, η στοιχηματική παίζει με γκανιότα 7,5 που σημαίνει ότι αυτό είναι το σίγουρο κέρδος της ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Πάντως, αν τα μαθηματικά δεν είναι φίλος σου, με μια γρήγορη αναζήτηση στο Internet μπορείς να βρεις εργαλεία υπολογισμού της γκανιότας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τις αποδόσεις στα αντίστοιχα πεδία και θα υπολογιστεί αυτόματα!

Τι είναι 0% Γκανιότα;

Η μηδενική γκανιότα, όπως μάλλον φαντάζεσαι, είναι όταν οι στοιχηματικές κρατάνε μηδενική προμήθεια. Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Ότι προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, επομένως είναι εξαιρετική ευκαιρία για σένα που παίζεις στοίχημα.

Τώρα, αν αναρωτιέσαι γιατί μια στοιχηματική να το κάνει αυτό, η απάντηση είναι “marketing”. Προφανώς, δεν τρελάθηκαν ούτε διακινδυνεύουν να μπουν μέσα προσφέροντας συνέχεια παιχνίδια με μηδενική γκανιότα. Είναι, όμως, μια καλή ευκαιρία για να προσελκύσουν παίχτες.

Δεν χρειάζεται να είμαστε καχύποπτοι, λοιπόν, όταν βλέπουμε 0% γκανιότα. Είναι απλά μια καλή ευκαιρία!

Πώς θα Κερδίσεις τη Γκανιότα;

Όπως καταλαβαίνεις, η γκανιότα για σένα που στοιχηματίζεις είναι ένας αντίπαλος. Αν, όμως, κινηθείς έξυπνα, μπορείς να την περιορίσεις και να κάνεις το παιχνίδι σου να αξίζει. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν:

Έρευνα

Αν θέλεις να βρεις την πιο χαμηλή γκανιότα, τότε πρέπει να κάνεις και την ερευνά σου μεταξύ των στοιχηματικών, ώστε να συγκρίνεις τις αποδόσεις.

Λίγα παιχνίδια

Ο χρυσός κανόνας για να αποφύγεις τη γκανιότα είναι να παίζεις λίγα παιχνίδια κάθε φορά. Μπορεί το παρολί, δηλαδή ο συνδυασμός δύο η περισσότερων στοιχηματικών επιλογών, να αυξάνει το πιθανό κέρδος, αλλά έχε στο νου σου το εξής:

 • Πρώτον, στο παρολί για να κερδίσεις πρέπει να πέσεις μέσα σε όλες τις προβλέψεις σου.
 • Δεύτερον, η γκανιότα στο παρολί πολλαπλασιάζεται, οπότε ίσως τελικά το πιθανό σου κέρδος να μην είναι τόσο υψηλό όσο νομίζεις.

Early odds

Είναι καλό να τσεκάρεις από νωρίς τις αποδόσεις για τυχόν ευκαιρίες. Πολλές στοιχηματικές βγάζουν αποδόσεις αρκετές μέρες πριν από ένα παιχνίδι. Στις αποδόσεις αυτές μπορεί να υπάρχουν λάθη (κατά λάθος ή εκ προθέσεως) κι έτσι η γκανιότα να είναι χαμηλή. Να μια ευκαιρία να ποντάρεις, λοιπόν.

Παίξε το Καλύτερο Στοίχημα Κάθε Μέρα!

Τώρα που έμαθες ακριβώς τι είναι η γκανιότα και πώς να τη χειριστείς, σίγουρα ανυπομονείς και για το επόμενο παιχνίδι σου. Αλλά μην ξεχνάς ότι πάντα ο καλύτερος φίλος ενός παίχτη είναι τα έγκυρα προγνωστικά.

Στο www.tostoixima.gr βρίσκεις κάθε μέρα τα πληρέστερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και για άλλα αθλήματα.

Η ομάδα των συντακτών μας είναι πάντα δίπλα σου με τα πιο ψαγμένα προγνωστικά αγώνων κάθε διοργάνωσης και από κάθε γωνιά του πλανήτη!