Ειδήσεις

Παναθηναικός: Η Αποστολή με Λαμία

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 18:39

Ο Παναθηναικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Για τη πρώτη μάχη απέναντι στην Λαμία, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Παναθηναικός: Η Αποστολή με Λαμία

Στις τάξεις του Παναθηναικού, έχουν στρέψει όλοι στο πρώτο παιχνίδι στην Λεωφόρο απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Με μοναδικό στόχο τη νίκη, με καθαρό σκορ, ώστε να προκριθεί από το πρώτο ματς για το μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην πολύ ευχάριστη θέση, να έχει στην αποστολή τον πολύτιμο Χουανκάρ. Ο οποίος εν τέλι από τις 3 αγωνιστικές που δέχθηκε τελικά έπεσε στη μία. Και θα δώσει κανονικά σε αυτό τον αγώνα, καθώς είναι πολύ σημαντικός για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ενώ εκτός αποστολής θα παραμείνουν οι Αγιουμπ, Λούνγκβιστ, αλλά και ο Βιγιαννίδης, όπου συνέχιζαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Έτσι η αποστολή με την ομάδα της Φθιώτιδας, θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Διούδης, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σαρλιά, Πούγγουρας, Χατζηγιοβάννης, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Βιγιαφάνες, Κουρμπέλης, Αιτόρ, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Καρλίτος.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.