Ειδήσεις

Χαμός για ένα εισιτήριο!

Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 15:31

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, από νωρίς το πρωί έσπευσαν να πάρουν το εισιτήριο για το τελευταίο και καθοριστικό αγώνα των Ερυθρολεύκων ενάντια στην Μονακό, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης στην Euroleague. 

Χαμός για ένα εισιτήριο!

O Κόσμος του Ολυμπιακού, ζει και αναπνέει για αυτό το τεράστιο τελικό, της ομάδας τους απέναντι στην Μονακό. Καθώς η σειρά βρίσκεται στο 2-2. Και σε αυτό το ματς όποια ομάδα πάρει τη νίκη, θα βρεθεί αυτόματα στο Final Four της διοργάνωσης.

Έτσι σήμερα βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα. Και όλοι οι φίλαθλοι έσπευσαν να πάρουν το μαγικό χαρτάκι, καθώς θέλουν να βοηθήσουν τους παίκτες του Μπαρτζώκα να πάρουν την τεράστια νίκη, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο μεγάλο ραντεβού του Final Four όπου θα γίνει στη Σερβία.

Μάλιστα είναι ζήτημα ωρών, να εξαφανιστούν όλα τα εισιτήρια και να ανακοινωθεί Sold Out, αφού υπάρχει τεράστια η ζήτηση των εισιτηρίων από τους φίλους των Ερυθρολεύκων.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.