Ειδήσεις

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 την Βενέτσια!

Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 16:08

Η Γιουβέντους επικράτησε εντός έδρας 2-1 την Βενέτσια. Και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την 3η της Βαθμολογίας Νάπολι. 

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 την Βενέτσια!

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα μόλις στο 7ο λεπτό να προηγηθεί με σκόρερ τον αρχηγό της τον Μπονούτσι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτιάξουν ευκαιρίες και να αντιδράσουν με κάποιο τέρμα στην αντίπαλη περιοχή. Έτσι κατάφεραν στο 23ο λεπτό να φτάσουν ένα βήμα από την ισοφάριση με τον Ανρί, ωστόσο η κεφαλιά που έπιασε πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Σέσνι.

Έτσι το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και οι παίκτες του Αλέγκρι πήγαν στα αποδυτήρια με το μικρό αλλά πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Μπιανκονέρι μπήκαν με μοναδικό στόχο να βρουν άλλο ένα τέρμα, ώστε να κλειδώσουν τη νίκη. Είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι οι φιλοξενούμενοι στο 71ο λεπτό βρήκαν στην μοναδική τους ευκαιρία την ισοφάριση με τον Αραμού. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από αυτό το αρνητικό γεγονός, καθώς στο 75ο λεπτό πήραν εκ νέου το προβάδισμα με δράστη τον Μπονούτσι.

Έτσι αυτό το 2-1, έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα. Και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε αυτό το πολύτιμο τρίποντο και βρέθηκαν στο -1 από την 3η Νάπολι στο πρωτάθλημα.