Ειδήσεις

ΠΑΟΚ: Στροφή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 18:43

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για τον εξ αναβολής αγώνα στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. 

ΠΑΟΚ: Στροφή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, προέρχονται από τη μεγάλη πρόκριση για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Ενώ για το πρωτάθλημα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Τούμπα 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ. Ωστόσο παρά την ισοπαλία, οι Ασπρόμαυροι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, είχαν πολλές ευκαιρίες και δικαιούταν μέχρι και την νίκη.

Έτσι πλέον όλοι στην ομάδα, αφήσαν όλα αυτά στην άκρη. Καθώς ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπου στόχος όλων είναι η νίκη, ώστε να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά από τέσσερα ισάριθμα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση, αυτοί που αγωνίσθηκαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παρέμειναν στο γυμναστήριο και έκαναν αποκατάσταση. Ενώ αυτοί που δεν αγωνίσθηκαν, βγήκαν κανονικά για προπόνηση και δούλεψαν στην τακτική, αλλά και στην κατοχή της μπάλας.

Ωστόσο για τον Ράσβαν Λουτσέσκου, δεν έληψαν τα προβλήματα, αφού ο Ελ Καντουρί με τον Τσιγγάρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Βιειρίνια, ο Λέο Ζαμπά, αλλά και ο Αουγκούστο συνέχιζαν τις θεραπείες τους, λόγω των τραυματισμών που είχαν από προηγούμενα παιχνίδια.