Ειδήσεις

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 15:51

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ της Ίντερ. Όπου πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις στον Ιταλικό σύλλογο. 

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία την φετινή σεζόν στην Αγγλία, αφού κρατάει την τύχη της στα χέρια για την πρώτη τετράδα στον βαθμολογικό πίνακα και το εισιτήριο για τους ομίλους στο Champions League. Καθώς είναι στο -2 από την 5η Τότεναμ, με 5 αγωνιστικές να μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Έτσι εάν παραμείνει μέχρι το τέλος στην 4η θέση της κατάταξης. Οι ιθύνοντες της ομάδας, θα είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την ομάδα τους, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, κυρίως στην επιθετική γραμμή.

Για αυτό το λόγο εδώ και μέρες, βγήκαν κάποια ονόματα στην επιφάνεια. Με σημαντικότερο να είναι αυτό του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, τη φετινή περίοδο τρελαίνει κόσμο με τα κατορθώματα του στην Ίντερ. Αφού ο μέχρι τώρα απολογισμός του είναι 45 συμμετοχές και 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, ανανέωσε μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 στην Ίντερ. Με τους Άγγλους εάν εν τέλι κινηθούν για την απόκτηση του, θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 75.000.000, με αποτέλεσμα να τον κάνουν δικό τους.