Ειδήσεις

Ο Τάνκοβιτς μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας!

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 18:35

Η ΑΕΚ συνέχιζε την προετοιμασία της, σε φουλ ρυθμούς. Με τον Τάνκοβιτς να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο Τάνκοβιτς μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας!

Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Και έτσι οι 5 εναπομείναντες αναμετρήσεις είναι οι απόλυτοι τελικοί, με πρώτο και καλύτερο τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναικό. Όπου στόχος όλων είναι η νίκη, με αποτέλεσμα να κρατηθούν ζωντανοί για μία θέση μέσα στην τετράδα και την συμμετοχή τους στο επόμενο Europa Conference League.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τον Τάνκοβιτς να μπαίνει κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες, με αποτέλεσμα να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς και να φωνάζει παρών για την αναμέτρηση με τους Πράσινους.

Εν αντιθέσει με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, ο Αραούχο με τον Γιέβτιτς συνέχιζαν τις θεραπείες τους, λόγω των τραυματισμών τους. Με το δεύτερο όμως να χάνει όλα τα παιχνίδια όλης της σεζόν.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.