Ειδήσεις

Conference League: Οριστικά ο τελικός θα γίνει στα Τίρανα!

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 18:15

Ο Τελικός του Conference League, θα πραγματοποιηθεί οριστικά στα Τίρανα και στο Comberate Stadium. 

Conference League: Οριστικά ο τελικός θα γίνει στα Τίρανα!

Η νεοσύστατη διοργάνωση του Conference League, είναι η καινούργια διοργάνωση της Uefa. Όπου συμμετείχε ο ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε τρομερή πορεία σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση. Όπου έβγαλε μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Μίντιλαντ και Γάνδη, ωστόσο στους 8 αγωνίσθηκε με την Μαρσέιγ και έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-1.

Έτσι πλέον επειδή ακούστηκαν και υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα, ότι ο τελικός αυτής της διοργάνωσης δεν θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα λόγω πολλών προβλημάτων στην ομοσπονδία της χώρας. Αλλά σε κάποιο άλλη χώρα, όπως είναι τα Σκόπια, η Αυστρία, αλλά ακούστηκε μέχρι για την Ελλάδα, όπου θα φιλοξενούσε αυτό το μεγάλο τελικό το ΟΑΚΑ.

Ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν, καθώς τελικά θα γίνει κανονικά στα Τίρανα και στο Comberate Stadium. Έτσι η διοργάνωση πλέον έφτασε στην τελική του τετράδα, όπου είναι η Λέστερ, η Ρόμα, η Φέγενορντ, αλλά και η Μαρσέιγ. Όμως δύο ομάδες από αυτά τα ζευγάρια θα πάρουν το εισιτήριο για τον Τελικό της 25η Μαίου στα Τίρανα.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.