Ειδήσεις

Ολυμπιακός: Η Αποστολή για το Χαριλάου

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 16:01

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Άρη. 

Ολυμπιακός: Η Αποστολή για το Χαριλάου

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, όλοι είναι πολύ χαρούμενοι, για την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος. Αφού ήρθε μάλιστα και μέσα στο Γήπεδο του ΠΑΟΚ. Έτσι ο Ντιέγκο Μαρτίνς, για την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη με τους Κιτρινόμαυρους, αποφάσισε να αφήσει 12 βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής. Ενώ πήρε πολλούς νεαρούς από την Β' Ομάδα. Ωστόσο στόχος όλων πάλι είναι η νίκη, ώστε να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια την πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές, όπου θα παραμείνουν εκτός αποστολής, θα είναι ο Βάτσλικ, ο Μπα, Σισέ, ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος, ο Λαλά, Εμβιλά, ο Φορτούνης, ο Ρεαμτσκουκ, ο Μασούρας και ο Μαντί Καμαρά.

Έτσι η αποστολή για την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη, θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Κρίστινσον, Τσολάκης, Καραργύρης, Κινκούε, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Μπακαλιάνης, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Κουντέ, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Φαντίγκα, Α, Καμαρά, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Κανέ, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Μαρίνος.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.